Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Liefde & Geluk

Een collectie persoonlijke reflecties en citaten

Paperback NL 2021 9789083032238
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Liefde & Geluk – Yasmin Mogahed

Een collectie persoonlijke reflecties en citaten

Het boek "Liefde & Geluk" is een verzameling van opzichzelfstaande reflecties en citaten, met in fullcolour gedrukte foto's. Over ‘Waarom dit boek?’ schrijft Yasmin Mogahed:

“Pijn is echt. Verlies ook. Velen van ons kennen de realiteit van strijd en veel mensen lijden in stilte. Net als velen van jullie heb ik eenzaamheid gekend. Ik heb verslagenheid gekend. Ik besloot het een stem te geven. Alles: de tranen, de pijn en de lessen. De woorden die ik in dit boek vond, werden mijn stem en mijn brief aan de wereld. Er is pijn. Ja, en verlies. Zelfs duisternis. Maar er is ook licht. Er is hoop. Er is schoonheid. En er is ook liefde en geluk.”

Yasmin Mogahed is een van de meest bekende en invloedrijke moslimvrouwen in de wereld. Ze heeft Psychologie en Journalistiek & Massacommunicatie gestudeerd en islamitische studies gevolgd bij verschillende geleerden en instituten. Momenteel doceert ze bij meerdere organisaties, schrijft ze voor The Huffington Post en is ze gastdocent bij onder meer de University of Oxford en Harvard University. In haar werk richt Yasmin Mogahed zich met name op spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Naast dit boek is Yasmin Mogahed ook schrijver van het populaire boek "Win je hart terug", de vertaling van de Engelse bestseller “Reclaim your heart”.

Specificaties

ISBN13:9789083032238
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:'t Kennishuys
Verschijningsdatum:22-12-2021
Hoofdrubriek:Religie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liefde & Geluk