Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!

Edward van Gils Speaks!

Paperback NL 2021 9789083180205
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Hij groeit op met de keiharde wetten van de straat en wordt een wereldwijde superster met een sociale missie.

Het aangrijpende en schokkende levensverhaal van Edward van Gils. Een jongen die ontspoort en moet zien te overleven in de keiharde wereld van de straat. Hij groeit uit tot de beste straatvoetballer ter wereld en krijgt de eretitel ‘The Godfather of Street Football’.

Tegenwoordig zet hij zich wereldwijd in voor de jeugd die met een achterstand begint. Van Rio de Janeiro, New York, Amsterdam tot Mumbai bezoekt hij scholen, kindertehuizen en jeugdgevangenissen om zijn levenslessen te delen en jongeren te helpen.

‘Ik leerde Edward kennen bij voetbalgelegenheden. Tot op de dag van vandaag hebben we contact. Zijn voetbalskills zijn ongeëvenaard, maar Edward is vooral een mooi mens met een geweldig warm hart. Gewoon een topgozer’.
- Glenn Helder ex speler Nederlands elftal en Arsenal FC

Edward van Gils Edward is een grote persoonlijkheid en een prachtig nederig mens die iets geweldigs nalaat aan de jeugd en ik ben trots dat ik daar aan mee mag werken.
- Ronaldinho de Assis Moreira Europees- en wereldvoetballer van het jaar 2004-2005

‘De straat zit in mijn DNA. Als geen ander weet ik wat het is om met een achterstand te beginnen en te ontsporen. Ik prijs mij gelukkig dat ik op belangrijke momenten in mijn leven een duwtje de goede kant op heb gekregen. Datzelfde duwtje probeer ik nu te geven aan jongeren die dat nodig hebben’

‘Als ik er in slaag om een jongere dat duwtje in de rug te geven wat ik zelf ooit kreeg en mij op weg heeft geholpen, dan is mijn missie geslaagd’
- Edward van Gils

Specificaties

ISBN13:9789083180205
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:289
Uitgever:Story Adventures Publishers
Verschijningsdatum:16-11-2021

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

In een aangrijpend verhaal lezen we hoe Edward verlaten wordt door zijn moeder en zelf moet zien te dealen met de harde wetten van de straat. Door het uiteindelijk maken van de juiste keuzes weet hij zijn pijnlijke verleden en de criminaliteit achter zich te laten en bereikt hij de absolute wereldtop.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!