Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kleine Omdenken collectie

Ingenaaid Nederlands 2022 9789083204260
Verkooppositie 1306Hoogste positie: 212
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De vier kleine boekjes van Omdenken zijn nu verkrijgbaar als collectie in een chique cassette!
Alle boekjes hebben wekenlang in de Bestseller 60 gestaan en zijn klassiekers die in een razend tempo blijven verkopen.

Elk boekje bevat 64 pagina’s vol inspirerende inzichten, grappige anekdotes en handige handvatten voor iedereen die wil leren Omdenken.

Ideaal als cadeau, als startpakket voor jezelf of als verzamelobject voor de echte fans.

Het betreft de onderstaande 4 titels
- Omdenken
Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe u dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om u eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken, denken en - vooral - creëren.

- Omdenken in communicatie
Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei situaties: op het werk, binnen de familie, met kinderen en in liefdesrelaties.

Omdenken in communicatie is een volledig herziene editie van Omdenken in relaties.

- Omdenken in opvoeding
Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in de opvoeding. Een boek voor iedereen die privé of in het werk met kinderen te maken krijgt.

Leuk, zo’n boekje over opvoeden, maar...
...ik heb geen kinderen ...ik heb pubers ...ik haal al mijn opvoedtips van Instagram ...mijn kinderen wonen bij hun vader ...dit hadden mijn ouders moeten lezen ...onze kinderen zijn braaf ...ik ben een man ...wat een dun boekje ...heb je ze weer, van Omdenken...

- Omdenken op het werk
Berthold Gunster onderzoekt de verwachtingen die we hebben omtrent werk. Ook houdt hij de lezer een spiegel voor en laat zien dat we allemaal last hebben van een oplossingsreflex waarmee we problemen juist vastdenken: van een probleem een ramp maken.

Maar hij behandelt uiteraard ook: hoe dan wel? Aan de hand van vele voorbeelden laat hij zien hoe je op het werk kunt omdenken. Hoe je van een probleem een nieuwe mogelijkheid kunt maken.

Specificaties

ISBN13:9789083204260
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:256
Uitgever:Omdenken
Druk:1
Verschijningsdatum:4-11-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Omdenken

Wat is Omdenken? Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws.

Andere boeken door Omdenken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kleine Omdenken collectie