Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De leegte helen

Een gids voor emotioneel en spiritueel welzijn

Paperback NL 2023 9789083316918
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De Leegte Helen - Yasmin Mogahed

Een gids voor emotioneel en spiritueel welzijn

Velen van ons zijn de weg kwijt in dit leven. Sommige mensen hebben de hoop opgegeven. Ze zien geen uitweg uit hun pijn, problemen en mislukkingen. Sommige mensen dragen jarenlang schaamte en zelfhaat met zich mee. En sommigen leven, ondanks werelds succes, met een diepe leegte.

Maar er is hoop. En er is altijd een weg terug. Net zoals wij op deze wereldse reis zijn gestuurd met het vermogen om te vallen, is ons ook het vermogen gegeven om op te staan. Net zoals we zouden bloeden, zouden we ook genezen. Ieder van ons heeft van God het vermogen gekregen om door de duisternis heen te kijken. Om op te staan in de kou. Om steeds weer te breken en steeds weer te helen. En, om dan nog mooier te worden.

Dit boek biedt een stap-voor-stap handleiding voor het genezen van deze gebroken delen. Een boek voor het helen van de leegte.

Yasmin Mogahed is een van de meest bekende en invloedrijke moslimvrouwen in de wereld. Ze heeft Psychologie en Journalistiek & Massacommunicatie gestudeerd en islamitische studies gevolgd bij verschillende geleerden en instituten. Momenteel doceert zij bij meerdere organisaties, schrijft ze voor The Huffington Post en is ze gastdocent bij onder meer de University of Oxford en de Harvard University. In haar werk richt Yasmin Mogahed zich met name op spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Naast het boek De leegte helen is Yasmin Mogahed ook schrijver van de bestseller "Win je hart terug" en het boek "Liefde & Geluk".

Specificaties

ISBN13:9789083316918
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:'t Kennishuys
Verschijningsdatum:9-6-2023
Hoofdrubriek:Religie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De leegte helen