Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Werkboek Fabels van Vos

Paperback NL 2022 9789085601579
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Vos is op zoek naar een mooi cadeau voor zijn moeder. Wat hij zoekt, denkt hij thuis niet te kunnen vinden. Daarom gaat hij op reis. Onderweg ontmoet hij bijzondere en soms ook wat vreemde bosbewoners. Hoe verder de reis gaat en hoe dieper hij het bos in gaat, hoe meer hij ontdekt over zichzelf. Verhalen vol plezier en fluisterzachte lessen voor kinderen én voor degene die voorleest.

Dit verdiepende werkboek hoort bij het voorleesboek Fabels van Vos. Hierin zijn oefeningen te vinden. Zoals visualisaties, creatieve en lichaamsgerichte oefeningen, en oefeningen die gericht zijn op denkstrategieën en waarbij het innemen van posities of het onderzoeken van rollen centraal staan (Neuro Linguïstisch Programmeren en Voice Dialogue), evenals technieken en methoden als de MatriXmethode en Emotional Freedom Techniques (EFT). De verschillende technieken, besproken bij een bepaalde fabel, zijn vaak toe te passen bij de andere thema’s.

De schat aan oefeningen en methoden zijn zo beschreven dat deze direct inzetbaar zijn en voor zichzelf spreken.

In te zetten door kindercoaches, -therapeuten en ouders, leerkrachten en begeleiders die kinderen van 6 tot 12 jaar graag ondersteunen in hun zoektocht naar zichzelf en het omgaan met de uitdagingen van het leven.

Specificaties

ISBN13:9789085601579
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Uitgever:Niño
Verschijningsdatum:5-5-2022
Hoofdrubriek:Jeugd

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werkboek Fabels van Vos