Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Liefde voor letters en lezen

Handboek stimulering geletterdheid 0 tot 7 jaar

Gebonden NL 2019 9789088500008
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In 'Liefde voor letters en lezen' staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen tussen 0 en 7 jaar centraal. Het beoogt als inspiratiebron een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van geletterdheid en daarmee de kans op laaggeletterdheid wezenlijk te verkleinen.

Momenteel telt Nederland 2,5 miljoen laaggeletterden en 1 miljoen digibeten. Zij functioneren niet goed binnen onze huidige samenleving. Nog steeds loopt ten minste een op de tien kinderen en jongeren het risico als laaggeletterde de maatschappij te betreden. Stimuleer je geletterdheid echter vanaf de babytijd als 21e-eeuwse vaardigheid, dan geef je het kind alle mogelijke kansen op het pad naar maatschappelijk functionele geletterdheid.
Dit handboek en de bijbehorende website bieden daar talloze doelgerichte activiteiten voor, ook binnen onderzoekend en ontwerpend leren.
Met de aanschaf van het boek koopt u ook toegang tot het extra materiaal (meer dan 280 pagina's) op de website, waaronder heel veel extra boeken- en sitetips en werkbladen.

'Liefde voor letters en lezen' is een absolute aanrader voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 7 jaar.

Specificaties

ISBN13:9789088500008
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:372
Uitgever:SWP, Uitgeverij B.V.
Verschijningsdatum:22-1-2019
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liefde voor letters en lezen