Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 34% korting

Aspirine helpt niet

Over communicatie, beleid & hoofdpijndossiers

Paperback Nederlands 2009 9789090246628
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,95
9,95
VOORDEEL - 34% korting

Samenvatting

Wethouder Bernhard de Gast van de gemeente Duindam denkt een prachtige oplossing gevonden te hebben voor een hardnekkig probleem dat zijn gemeente al jaren teistert. Op het moment dat hij het plan presenteert blijkt dat bijna niemand op 'zijn' oplossing zit te wachten. Dat breekt hem op. Daarmee wordt de zaak voor hem en zijn projectleider Frans Peeters een echt hoofdpijndossier. Afgaand op zijn gevoel en adviezen van mensen in zijn omgeving probeert Frans Peeters de kloof tussen de samenleving en bestuur te dichten. Dat kost hem en zijn collega's veel hoofdbrekers en overtuigingskracht. Of ze er in slagen dit zonder kleerscheuren op te lossen?

Het boek 'Aspirine helpt niet' is geen roman en geen studieboek. Het is een case die morgen overal op kan duiken, bestemd voor beleidsmedewerkers bij de overheid, hun managers, communicatieadviseurs en bestuurders. Het is een boek met momenten van herkenning, dilemma's en inspiratie. Het gaat over het spanningsveld tussen interne en externe oriëntatie van medewerkers die werken bij de overheid, over burgers centraal stellen en fixatie op regels en procedures. Kortom, de uitdaging waar medewerkers van de overheid elke dag weer voor staan.

Specificaties

ISBN13:9789090246628
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:158
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2009

Lezersrecensies

4.0 van de 5
5 stemmen
1
3
1
0
0

Over Paul van der Mark

Paul van der Mark is trainer en strategisch (communicatie) adviseur. Als zelfstandig adviseur helpt hij medewerkers van (semi) overheidsorganisaties bij het bewust worden van het belang van externe oriëntatie, het binnenhalen van de buitenwereld en het maken van echte verbinding met burgers en andere doelgroepen. Zijn trainingen kenmerken zich door veel interactie en hij zet de deelnemers aan om met het geleerde direct aan de slag te gaan.

Andere boeken door Paul van der Mark

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aspirine helpt niet