Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Elephants F*ck Elephants

Het best verkochte leiderschapsboek van Sven Withofs

Paperback NL 2023 9789090379289
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Elephants Fuck Elephants is voor mensen die op zoek zijn naar het geheim van een top leider. Een handleiding om het beste uit jezelf te halen - een praktische filosofie voor mensen die geloven dat ze bergen kunnen verzetten maar niet weten hoe. 28 pragmatische anekdotes met een mix van humor, geschiedenis en filosofie om het licht op basale menselijke processen te laten schijnen. Neem afscheid van het klassieke denken - welkom in de wereld van Sven.

Of je nu algemeen directeur, aandeelhouder, student, priester of zelfstandige bent, dit boek is van onschatbare waarde voor iedereen die ernaar streeft een goede leider te worden. Alleen goede leiders zullen gemeenschap onder hun mensen creëren om grote doelen in organisaties te bereiken.

Sven Withofs is ondernemer, onconventioneel denker en oprichter van diverse succesvolle ondernemingen. Sven woont sinds 1998 in Nederland en heeft tijdens zijn carrière veel internationale ervaring opgedaan. Sven geeft pragmatische en originele antwoorden op alledaagse business vragen en lost complexiteit op met gezond verstand. Het meeste lijkt vanzelfsprekend als je het leest, maar alles is makkelijk als je de antwoorden al weet.

De van oorsprong Oostenrijker studeerde filosofie en communicatie in Düsseldorf (Duitsland) en richtte daar tegelijkertijd een marketing- en adviesbureau op. Verder werkte Sven als directeur voor het NPI (Instituut voor organisatieontwikkeling).

Zijn directe aanpak en kritische blik zijn niet voor iedereen altijd even prettig, maar wel zo effectief. “Zwakke heelmeesters maken stinkende wonden.”
‘Je moet de shit naar boven halen, anders blijft het dooretteren en voor je het weet is de hele organisatie besmet’, aldus Sven Withofs.

Het bestverkochte leiderschapsboek van Sven Withofs sinds 2023”

Specificaties

ISBN13:9789090379289
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:214
Uitgever:365 Amsterdam
Verschijningsdatum:19-12-2023

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Elephants F*ck Elephants