Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het geheim van genialiteit

Ontdek het genie in jezelf

Paperback Nederlands 2012
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Genialiteit is van alle tijden, maar niet iedereen is geniaal. Wat maakt iemand tot een genie en hoe maakt u het genie in uzelf wakker? Hoe krijgt u toegang tot geniale invallen, aha-momenten, inspiratie en verruimde inzichten? Welke praktische stappen kunt u nu zetten?

De oorspronkelijke betekenis van genialiteit is: vormgeven, creëren, produceren. Als geen ander weet Tijn Touber spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. In dit boek laat Tijn u aan de hand van talloze voorbeelden zien hoe u werkelijk creatief, geïnspireerd en productief kunt leven. Ontdek het genie in uzelf, zodat werk, leven en relaties nooit meer gewoon of middelmatig zijn, maar bruisen van nieuwe inspiratie en creativiteit.

Specificaties

ISBN13:9789400501584
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:4-9-2012

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

nieuws
'Spirituele oplossingen' van Deepak Chopra is Beste Spirituele Boek van 2012
Nienke van Oeveren 25 januari 2013 Spirituele oplossingen van Deepak Chopra is het Beste Spirituele Boek van 2012, dit maakte de jury zojuist bekend. De jury zegt over het winnende boek: '...Chopra put uit brieven die lezers hem schreven en waarin ze hem problemen voorleggen. Het boek stijgt uit boven een gemiddeld niveau van goede raad aan mensen in crisis doordat Chopra in zijn antwoorden zijn inzicht en ervaring van de afgelopen boeken verwerkt. Dat inzicht leidt tot diepgravende antwoorden.'
nieuws
Uw favoriete boek over spiritualiteit?
Nienke van Oeveren 12 januari 2013 Business spiritualiteit is een bekend begrip, waarbij je meteen de associatie krijgt met auteur Paul de Blot die het begrip flink promoot. Maar ook op breder vlak vindt spiritualiteit zijn weg in de managementliteratuur. Denk aan boeken over leiderschap, coachen, persoonlijk geluk. Het begin van een nieuw jaar en de aftrap van de Maand van de spiritualiteit is een mooi moment om eens Stil te staan.
Alle interviews en artikelen (2)

Over Tijn Touber

Tijn Touber (1960) is muzikant en schrijven. Hij is oprichter van popgroep Loïs Lane en schreef enkele van hun grootste hits. Op het hoogtepunt van hun succes trok hij zich terug uit de popscene en leefde veertien jaar ascetisch. Nu geeft hij samen met zijn vrouw Kris de populaire Spoedcursus Verlichting, Stilte concerten en Stilte Retraites. Hij schrijft onder andere voor Happinez.

Andere boeken door Tijn Touber

Inhoudsopgave

Proloog: Het Geheim van Genialiteit
Inleiding

Deel 1: Onthechten
-Liefde
-Meester
-Training
-Humor
-Wonder
-Origineel
-Intens
-Lijden
-Wakker

Deel 2: Ontvangen
-Hart
-Veld
-Dank
-Overgave
-God
-Aandacht
-Stil

Deel 3: Onthullen
-Actie
-Geloof
-Rebel
-Intentie
-Succes
-Werk
-Creatie
-Urgent
-Seks
-Delen
-Nu

Bronnen en aanbevolen literatuur
Namenregister

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het geheim van genialiteit