Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Onderhandelen

Paperback NL 2016 9789401435123
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Onderhandel jij over taakverdelingen, strategische beslissingen, bedrijfsovernames of je loon? Of onderhandel je met kinderen en pubers? Of ben je betrokken bij regeringsonderhandelingen? Onderhandelen doen we allemaal. Dagelijks. En vaak zelfs zonder het te beseffen. Verrassend genoeg lukken of mislukken onderhandelingen steeds door dezelfde patronen. Hoe goed onderhandelen we?

In dit boek krijg je vier sleutels om je onderhandelingen intelligenter te maken en je nq® te verhogen. Je leert elke onderhandeling om te buigen van een stresserende machtsstrijd naar een interactie die boeiende kansen creëert. Je verkent de onderhandelingscultuur van de toekomst en krijgt handvatten om je organisatie onderhandelingsslim te maken. ESSENTIALS Onderhandelen geeft je tips om anders te onderhandelen, hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont je de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenwekkende relaties.
Kortom, het maakt van jou een gedreven en kundig onderhandelaar die met genoegen kan terugblikken op de behaalde resultaten.

Specificaties

ISBN13:9789401435123
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:144
Uitgever:Lannoo Campus
Verschijningsdatum:6-4-2016
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onderhandelen