Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek sociaal ondernemen

Paperback Nederlands 2022 9789401477550
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑02‑2022
29,99

Samenvatting

Vind je weg in sociaal ondernemen

Dit handboek biedt een antwoord op verschillende vragen: wat maakt een sociale onderneming zo speciaal? Waarom willen vele organisaties hiernaar evolueren? Wat zijn de uitdagingen en valkuilen?

De auteur zoomt in op de verschillende dimensies die het concept van sociaal ondernemen rijk is en linkt die aan de praktijk. Hij reikt je handvatten aan die helpen bij het opstellen van je businessplan, het kiezen van financieringsbronnen en het omgaan met de uitdagingen van ecommerce.

Ten slotte bespreekt de auteur ook inspraak in ondernemingen, inclusief personeelsbeleid en de werkbaarheid en kwaliteit van de arbeid.

Specificaties

ISBN13:9789401477550
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:20-2-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Joeri Colson

Joeri Colson is master in het sociale beleid (KU Leuven) en in de algemene economie (UGent) en heeft een diploma in Internationale Betrekkingen van de London School of Economics op zak. Hij werkt al meer dan tien jaar rond publieke financiering van organisaties, eerst vanuit het Europees Sociaal Fonds Vlaanderen en momenteel bij de FOD Buitenlandse Zaken. Daarnaast is hij docent economie en sociaal ondernemen aan de Odisee hogeschool Brussel.

Andere boeken door Joeri Colson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek sociaal ondernemen