Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Door de ogen van Liefde

reizen met Pan, de Geest van de Natuur

Paperback NL 2010 9789460150296
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De bovennatuurlijke gebeurtenissen die in dit boek beschreven worden, vonden plaats tijdens de moeilijkste periode van mijn leven, een periode van diep verdriet en groot verlies. Ik ben op een nieuwe en totaal andere manier naar het leven gaan kijken. Ik heb moeten leren dat kijken door de ogen van Pan letterlijk hetzelfde is als kijken door de ogen van Liefde. En dat was geen gemakkelijke les! Pan is noch een bovennatuurlijk wezen, noch een gehoornde geit/man! Pan is de Geest van de Natuur. Pan vertoeft in een werkelijkheid die niet van toepassing is op het leven zoals wij het ervaren en toch is hij op wonderbaarlijke wijze mijn leraar.

Dit boek gaat over een tweeledige reis. Het ene aspect van deze reis beschrijft de ervaring en inzichten die ik binnen de energievelden van de Natuur en de mens heb opgedaan, terwijl het andere aspect mijn reis door somberheid, verdriet en verlies beschrijft, waarbij ik bijgestaan werd door de persoon om wie ik rouwde. Voor zover ik weet is dit het enige boek in zijn soort! En de reizen met Pan gaan verder

Michael J. Roads
Queensland, Australië

Meer dan twintig jaar na zijn twee inmiddels klassiek geworden bestsellers, 'Gesprekken met de natuur' en 'Een met de natuur', komt Michael J. Roads nu met opzienbarende nieuwe inzichten.

Specificaties

ISBN13:9789460150296
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:Uitgeverij Akasha
Verschijningsdatum:12-3-2010
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Door de ogen van Liefde