Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Arbobeleid verankerd

Paperback Nederlands 2019 9789462156074
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Arbo is voor veel mensen geen onderwerp dat energie geeft. Sterker nog: de vele regels en wettelijke verplichtingen leveren al te vaak weerstand op waardoor arbo niet goed van de grond komt. Maar arbo gaat wel over de gezondheid en veiligheid van medewerkers. Die medewerkers verdienen een goede zorg.

Wat nodig is is afstemmen van arbomotivatie. Directies, leidinggevenden, HRM-afdelingen, facilitaire diensten, ondernemingsraden, professionals en preventiemedewerkers die samenwerken om invulling te geven aan goede arbeidsomstandigheden. Die arbo op een zinvolle manier op de kaart willen zetten. Dit boek helpt daarbij. Niet door een strak verzuimbeleid of diepgaande risicoanalyses, maar door te laten zien hoe u een arbobeleid
opzet dat past bij het bedrijf. Niet elke organisatie is immers hetzelfde.

De clou hierbij is het gebruik van de juiste taal en een strategie die past bij de ambities van het bedrijf. En dat u daarbij gebruik maakt van de perspectieven van alle interne stakeholders. Samen vult u het beleid in dat de gezondheid en inzetbaarheid van de medewerkers bevordert. De vele praktijkvoorbeelden bieden handvatten om in uw organisatie werkend arbobeleid te realiseren en dit ook te verankeren.

Specificaties

ISBN13:9789462156074
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:14-6-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Arbobeleid verankerd