Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ter ere van Tim

Paperback Nederlands 2014 9789462510289
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Tim Koopmans geldt als een van de laatste grote Nederlandse generalisten in het recht. Naast het arbeidsrecht, het staatsrecht en het Europees recht, heeft ook de rechtsvergelijking altijd kunnen rekenen op Koopmans' interesse. Zijn brede belangstelling blijkt uit een zeer indrukwekkend aantal publicaties, met grote schakering.
Om haar grote waardering voor zijn verdiensten te uiten organiseerde de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden op 12 december 2013 een bijeenkomst 'Ter ere van Tim'. Bij die gelegenheid heeft een drietal vakgenoten van Tim, afkomstig uit het arbeidsrecht, het staatsrecht en het Europees recht, een voordracht gehouden. De meester zelf sloot de bijeenkomst af met een reflectie op zijn eigen omzwervingen door het recht.
Om iedereen die er in Leiden niet bij kon zijn kennis te laten nemen van hetgeen die middag is uitgewisseld, zijn de bijdragen gebundeld en aangevuld met een introductie van de digitale voetafdruk van Koopmans. Op de omslag van deze bundel prijkt het portret van kunstenares Joanna Quispel, dat Koopmans op 12 december door de faculteit werd aangeboden.

Specificaties

ISBN13:9789462510289
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:50
Verschijningsdatum:2-9-2014
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ter ere van Tim