Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Denken als Elon Musk

Audio-download Mp3 Nederlands 2019 9789462551251
Direct te downloaden

Samenvatting

Elon Musk is de Einstein van onze tijd. Fans dragen T-shirts met zijn foto, concurrenten slapen niet meer als hij een nieuw idee lanceert. Wat kunnen we leren van de oprichter van PayPal, SpaceX en Tesla?

Erwin Wijman en Jeanine Blaauw zijn al jaren gefascineerd door de drive en visionaire dromen van Elon Musk. Ze doken in zijn werk en zijn leven en leggen niet eerder ontdekte verbanden tussen zijn technologische vernuft, persoonlijke drijfveren en extreem goede gevoel voor branding.

Hoe doen ze dat toch, de zakelijke genieën over wie we het ene na het andere succes horen? Lees het in de serie Topondernemers, waarin de successen (en de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernemers worden ontrafeld.

Specificaties

ISBN13:9789462551251
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:19-7-2019
Hoofdrubriek:Ondernemen

Expertrecensies (3)

Denken als Elon Musk - 'Leuk voor liefhebbers'
Annemiek Sierhuis | 25 mei 2018
Elon Reeve Musk (geboren 1971 in Pretoria, Zuid-Afrika) is een statussymbool en voor mij voornamelijk bekend van Tesla, het automerk. Graag kom ik meer te weten over deze opvallende persoonlijkheid door zijn verrassende daden. Het boek van auteurs Erwin Wijman & Jeanine Blaauw start met een timeline van Musk met drie scheidingen in zijn 46-jarige leven (waarvan twee keer met dezelfde actrice) gevolgd door een zelfbenoemde langste inleiding van het schrijversduo.Lees verder
Denken als Elon Musk - 'Een genuanceerd beeld'
Jan Hoogstra | 22 mei 2018
Denken als Elon Musk - 'Solide intellectuele basis'
Jelmer Luimstra | 11 mei 2018
Wat kunnen we leren van Elon Musk? Die vraag stellen Erwin Wijman en Jeanine Blaauw zichzelf in hun nieuwe boek Denken als Elon Musk. Erwin Wijman en Jeanine Blaauw schetsen een beeld van een maatschappelijk bewuste ondernemer met een onstilbare honger naar innovatie.Lees verder
Alle expertrecensies (3)

Lezersrecensies

3.5 van de 5
4 stemmen
1
0
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

Alle interviews en artikelen (1)

Over Jeanine Blaauw

Jeanine Blaauw is directeur van Diversion, bureau voor maatschappelijke innovatie. Eerder werkte zij bij IMC Weekendschool, Rabobank, Rabo Development, Conclusion/Human Capital Group en als interim-strateeg. Zij heeft meer dan twintig jaar nationale en internationale ervaring als directeur in procesoptimalisatie, HR, loopbaancoaching en mensen en organisaties vooruit helpen. Als organisatiekundige is zij gefascineerd door het onnavolgbare tempo waarin Elon Musk ook zijn medewerkers weet mee te krijgen in zijn missie.

Andere boeken door Jeanine Blaauw

Over Erwin Wijman

Erwin Wijman is marketingdeskundige, schrijver en journalist en schreef eerder onder meer De geluksmachine. Zo kies je de auto die je echt wilt (Haystack, 2017) en Vlinder in de boksring. De 7 regels voor challengers die willen winnen en marktleiders die niet willen verliezen (Adfo Groep, 2014). Hij is gefascineerd door underdogs die marktleiders op hun knieën krijgen met disruptieve tactieken en strategieën.

Andere boeken door Erwin Wijman

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Denken als Elon Musk