Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mmm... lekker feedback - chocoladebox

Train jezelf en je collega's met feedbackchocolade

Onbekend Nederlands 2019 9789462722095
Verkooppositie 4552Hoogste positie: 189
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Hoe verleid je mensen om feedback te vragen? Door ze er eerst aan te laten proeven. Wie de smaak te pakken heeft, wil meer.

Met feedbackchocolade oefen je op een laagdrempelige en positieve manier met het vragen, geven en ontvangen van feedback. De chocolatjes zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar als spontane gespreksopener. In elke wikkel vind je een verrassende feedbackvraag om jou of je team te inspireren.

Feedback kan dus ook lekker zijn. Vooral als je merkt wat het oplevert: zelfinzicht, persoonlijke groei, interessante gesprekken en beter contact.

Laat je verrassen door de feedbackvragen in de chocoladewikkels, zoals ‘Stel, ik ben een auto, wat voor auto zou ik dan zijn?’ en ‘Welk talent zou jij van mij willen kopen?’

Inhoud van het doosje: 16 stuks a 12 g. UTZ Certified melkchocolade.

Specificaties

ISBN13:9789462722095
Trefwoorden:feedback
Taal:Nederlands
Bindwijze:onbekend
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2021
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
7 stemmen
7
0
0
0
0

Over Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper, als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. Door spellen, theater en zelfs feedbackchocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals ‘Vraag gewoon feedback’ en de populaire spellen ‘Feedbackkaarten’ en ‘Spelen met talenten’. Diverse van haar producten zijn in het Engels vertaald. Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van de School voor Feedback. Een school die gelooft in feedback als ontwikkelinstrument: als een manier om te groeien. Versterk wat je goed doet en verbeter wat effectiever kan. Met veel plezier maakt Axelle filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’. https://www.youtube.com/c/AxelledeRoy

Andere boeken door Axelle de Roy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mmm... lekker feedback - chocoladebox