Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het grote beïnvloedingsspel

Gebaseerd op de Roos van Leary

Spel (h) Nederlands 2020 9789462722576
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Thuis heeft iedereen het hoogste woord en kom jij niet aan bod. Je krijgt van je leidinggevende altijd commando's in plaats van verzoeken. Wat doe je? Je speelt Het grote beïnvloedingsspel. Want je kunt de manier waarop een ander communiceert heel goed beïnvloeden. Dit spel leert je hoe.

Samen met andere spelers analyseer je in concrete situaties je eigen gedrag en dat van anderen. Nog belangrijker: je leert je eigen gedrag zo aan te passen dat de ander bijna als vanzelf volgt en zijn gedrag aanpast zoals jij dat wilt.

Het grote beïnvloedingsspel is gebaseerd op de Roos van Leary. Met dit interactiemodel krijg je inzicht in interactiepatronen en leer je efficiënter omgaan met lastig gedrag van anderen. In deze nieuwe editie van dit al jaren goed verkopende spel zorgen we dat je nóg effectiever de verschillende interactiepatronen herkent en kunt tackelen.

Het grote beïnvloedingsspel is leuk, nuttig en vooral zeer leerzaam voor leidinggevenden, trainers, HR-functionarissen, docenten en iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen.

Specificaties

ISBN13:9789462722576
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:104
Druk:3
Verschijningsdatum:16-12-2020
ISSN:

Expertrecensies (1)

Het grote beïnvloedingsspel - Van ‘praten over' de Roos van Leary naar beleven
Liesbeth Tettero | 18 februari 2021
Veel mensen kennen de Roos van Leary wel: een model waarmee je interactie kunt duiden én beïnvloeden. Je kunt erover lezen in de boeken van Bert van Dijk, oprichter van de Leary Academy, en je kunt er natuurlijk in training en coaching mee leren werken. Maar je kunt ook lekker spelen met de Roos van Leary.
Lees verder

Lezersrecensies

2.9 van de 5
28 stemmen
2
10
5
5
6

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bert van Dijk

Bert van Dijk is opleider en trainer. Hij werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op. Daar kunnen professionals leren hoe je vanuit zelf- en mensenkennis trefzeker kunt beïnvloeden: anderen soepel bewegen om hun gedrag aan te passen. Bert is een bevlogen trainer, spreker en schrijver, die met humor en diepgang zichzelf en zijn publiek uitnodigt tot gedragsverandering. Kijk ook op: www.bertvandijk.eu en www.learyacademy.nl.

Andere boeken door Bert van Dijk

Over Fenno Moes

Fenno Moes is gespecialiseerd in het geven van trainingen en lezingen op het gebied van agressie, conflicthantering en andere lastige communicatie. Met zijn bedrijven Durga training en advies en de Agressieacademie traint en adviseert hij onder andere sociale dienstern, verpleeghuizen, winkels en instellingen.

Andere boeken door Fenno Moes

Inhoudsopgave

1 INLEIDING 3
2 ACHTERGROND EN THEORIE 4
3 SPELREGELS 24
4 LITERATUUR 27

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het grote beïnvloedingsspel