Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

MBA module kostencalculatie in balans

Paperback NL 2015 9789462870543
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit antwoordenboek hoort bij MBA Module Kostencalculatie in Balans. Deze bevat de volledige stof -inclusief opgaven- voor het examen MBA Kostencalculatie, zoals dat wordt afgenomen met ingang van 1 januari 2016 door de Nederlandse Associatie voor Examinering.

We hebben de stof ingedeeld in vier logisch samenhangende delen. Het deel basisbegrippen bevat een inleiding in de economie en diverse kosten- en opbrengstenbegrippen. In het tweede deel komen de verschillende kostensoorten aan de orde. In deel drie behandelen we de verschillende manier van kostenverbijzondering budgettering. We eindigen in deel vier met beslissingscalculaties.

De uitgebreide behandeling en diversiteit van onderwerpen maakt MBA Module Kostencalculatie in Balans ook zeer geschikt voor andere vormen van hoger onderwijs.

Elk hoofdstuk is ingedeeld in paragrafen. Elke paragraaf begint met leerdoelen, vervolgt met de leerstof en eindigt met de opgaven die betrekking hebben op de leerstof van deze paragraaf. Aan het eind van elk hoofdstuk staat de begrippenlijst en zijn integratie- en herhalingsopgaven opgenomen. Deze opgaven kunnen betrekking hebben op de stof uit het volledige hoofdstuk en eerdere hoofdstukken. Zo handhaven we de concentrische opbouw.

Zie voor meer informatie www.kostencalculatieinbalans.nl en www.vanvlimmeren.nl.

Specificaties

ISBN13:9789462870543
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Verschijningsdatum:20-11-2015
Hoofdrubriek:Schoolboeken
Serie:In Balans

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        MBA module kostencalculatie in balans