Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Structuurjunkie planner - Academisch jaar 2021/2022 (A4)

Agenda Nederlands 2021 9789463492386
Niet leverbaar.

Samenvatting

Met feedback van gebruikers én nieuwe wensen van Cynthia, verbeterden we de Structuurjunkie-planner. Deze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.
De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.
Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Specificaties

ISBN13:9789463492386
Taal:Nederlands
Bindwijze:agenda
Aantal pagina's:176
Uitgever:Blossom Books
Druk:1
Hoofdrubriek:Naslagwerken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Cynthia Schultz

Niemand kan zo goed plannen als blogger Cynthia Schultz. In zeven jaar tijd runde ze twee succesvolle websites, schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, maakte zo’n zevenhonderd video’s, bracht ze een boek uit, werkte ze voor diverse tijdschriften, had ze een eigen tv-show en organiseerde ze jarenlang een beauty-event voor meer dan 10.000 bezoekers. Van 2006 tot 2017 runde Cynthia de succesvolle blog Miss Lipgloss, waarop ze haar passies voor beauty en schrijven met elkaar combineerde. Binnen vier jaar tijd groeide de site uit van een leuke hobby tot een fulltime baan. Cynthia stopte met haar opleiding Journalistiek en stortte zich volledig op Miss Lipgloss. Om haar beautyblog nog beter te maken, volgde ze een visagie-opleiding bij B Academy onder leiding van Pascale Tesser. Na elf jaar werd het tijd voor iets anders en richtte ze cynthia.nl op, een lifestyleblog waarop ze artikelen schrijft over reizen, eten, interieur, persoonlijke verhalen en natuurlijk ook beauty. Op deze site wil Cynthia je meenemen in haar leven, ervaringen en de dingen die haar bezighouden. Daarnaast kan ze hier haar liefde voor plannen kwijt en helpt ze haar lezers graag door tips te geven over het maken van een planning. Cynthia is een doorgewinterde structuurjunkie. In 2013 verscheen Cynthia’s eerste boek, Beauty, over make-up en beauty. Haar tweede boek, Werkboek voor een structuurjunkie in spe, verscheen bij Blossom Books. Inmiddels is de Structuurjunkie lijn verder uitgebreid met onder andere planners en een wijnboek. Fotografie: Ferdy Damman

Andere boeken door Cynthia Schultz

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Structuurjunkie planner - Academisch jaar 2021/2022 (A4)