Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Photoshop Masters

Leer van ’s werelds beste Photoshop-artiesten

Paperback Nederlands 2020 9789463561549
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Photoshop Masters is hét Photoshop-boek dat auteur Rob de Winter graag zelf had willen kopen als het in de winkel had gelegen. Een boek vol inspiratie en interviews met ‘s werelds beste Photoshop-artiesten, zoals Erik Johansson.

Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshoptools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshopcombinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken. Dit boek staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden.

Je leest over de volgende onderwerpen:
- De beste Photoshop-artiesten en fotografen: dit zijn de mensen die fotografie en illustratie tot een kunst verheven hebben, wereldwijde bekendheid hebben en het maximale uit Photoshop weten te halen.
- Photoshop-composities: op welke manier combineren deze artiesten hun afbeeldingen in een tot de verbeelding sprekende compositie?
- Inspiratie: waar halen ze hun inspiratie vandaan?
- Technieken: welke technieken gebruiken ze om speciale foto-effecten te bereiken en wat zijn de geheimen die ervoor zorgen dat een foto de look en feel krijgt die je van tevoren bedacht had?
- Tools: wat zijn hun favoriete en meest gebruikte Photoshop tools?
- Tips: welke tips hadden ze zelf willen krijgen als beginner.
- Voorbeelden: leer aan de hand van aansprekende voorbeelden en afbeeldingen van de artiesten zelf.
- Aanvullende gereedschappen, tips en technieken: welke gereedschappen, zoals camera’s, tekentablets en plug-ins gebruiken ze ter ondersteuning van hun werk?

In Photoshop Masters leert Rob je alle belangrijke Photoshop-tools en combinaties die je nodig hebt om zelf het maximale uit Photoshop te halen.

Specificaties

ISBN13:9789463561549
Trefwoorden:Photoshop, Adobe
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:272
Druk:1
Verschijningsdatum:26-3-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
17 stemmen
17
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rob de Winter

Rob de Winter is Adobe Certified Expert & Instructor en professioneel vormgever en fotograaf. Jaarlijks traint hij honderden mensen vanuit zijn eigen bedrijf DWM Trainingen. Daarnaast spreekt hij op nationale en internationale conferenties zoals Professional Imaging en Adobe MAX. Naast het lesgeven is Rob ook ontwerper van huisstijlen, infographics, iconen en meer. Rob is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot Adobe MAX Master: één van de beste sprekers op de Adobe MAX-conferentie in Los Angeles. Zijn nationale en internationale netwerk stelt hem in staat door te dringen tot de meest invloedrijke en inspirerende kennis op het gebied van Photoshop, InDesign en Illustrator. Dat, in combinatie met zijn didactische achtergrond als afgestudeerd leraar, maakt hem de ideale trainer, coach en overdrager van kennis over vormgeving en de belangrijkste Adobe-applicaties.

Andere boeken door Rob de Winter

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Photoshop Masters