Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 15% korting
,

Succes met Big Data

Gebonden Nederlands 2020 9789463561754
Verkooppositie 6714 dagen in de top 100
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑09‑2020
34,99
29,99
VOORDEEL - 15% korting

Samenvatting

Data staan in de belangstelling. Veel bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen, grijpen data aan als onmisbaar hulpmiddel. Bovendien wil iedereen weten hoe nu om te gaan met Big Data. Hoe ver is de concurrent? Waar is dat perfecte systeem waarmee ik op voorsprong kan komen?

Voor velen blijft de Big Data-wereld ongrijpbaar en moeilijk te doorgronden. De term Big Data heeft een magische klank gekregen. In dit boek worden de Big Data-wereld, de aanpak, de mogelijkheden en de toepassingen stap voor stap uitgelegd. Begrippen als datamining en predictive analytics gaan leven. Gericht op de praktijk en het gebruik.

De auteurs beschrijven in heldere bewoordingen de basis, maar gaan ook dieper in op gevorderde onderwerpen. Met dit boek kan iedereen met Big Data aan de slag en tot verrassende resultaten komen!

Specificaties

ISBN13:9789463561754
Trefwoorden:Data analyse, big data
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Druk:3
Verschijningsdatum:25-9-2020

Lezersrecensies

4.7 van de 5
36 stemmen
32
2
0
0
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

Alle interviews en artikelen (1)

Over Wiebe van der Zee

Met een achtergrond in de technische en experimentele natuurkunde is Wiebe van der Zee allereerst een gedreven onderzoeker en daarnaast een gepassioneerd docent. Als onderzoeker is hij gedreven om, via metingen en gegevens, de aard en de werking van systemen te achterhalen. Als docent is het zijn passie om zijn studenten te leren dat getallen een weergave zijn van de aard van het systeem, en dat deze gegevens ervoor zorgen dat die aard inzichtelijk te maken is. Daarbij is Big Data een uitgelezen manier om deze wondere wereld te benaderen.

Andere boeken door Wiebe van der Zee

Over Bert van der Zee

Bert van der Zee is veelgevraagd trainer en consultant. Hij houdt van ontdekken met een intelligente uitdaging. Big Data voldoet aan deze wensen. Door het combineren van juiste analyses en het verzamelen van ter zake doende gegevens kunnen nieuwe ontdekkingen en voorspellingen gedaan worden die bedrijven verder helpen. Zo is ieder Big Data-traject een ontdekkingsreis, die leidt via ongebaande wegen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Bert van der Zee geniet daarvan in zowel het geven van trainingen als bij consultancy.

Andere boeken door Bert van der Zee

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Succes met Big Data