Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Principes van oogstrelend webdesign

Paperback Nederlands 2021 9789463562249
Verkooppositie 2985
Nog niet verschenen, verwacht op 22‑06‑2021
39,99

Samenvatting

Dit is het ideale boek voor iedereen die oogstrelende websites wil ontwerpen die ook een geweldige gebruikerservaring bieden. Misschien ben je een ontwikkelaar die wil begrijpen hoe je toepassingen visueel aantrekkelijker kunt maken, of ben je een beginner die ontwerper wil worden.

Dit boek neemt je mee vanaf de basis en leert je verbluffende websites te maken. Van aanvang tot implementatie; kleur effectief gebruiken, kleurenschema’s ontwikkelen en een palet maken; aantrekkelijke lay-outs maken met rasters, de regel van derden en symmetrie; het gebruik van texturen: lijnen, punten, vormen, volumes en diepte; typografie toepassen om gewone ontwerpen er geweldig uit te laten zien; effectieve afbeeldingen kiezen, bewerken en positioneren.

Deze eenvoudig te volgen handleiding is geïllustreerd met prachtige voorbeelden in kleur en leidt je door het proces van het maken van geweldige ontwerpen van start tot finish. De vierde editie van deze 'webdesign bestseller' is grondig herzien en bevat bijgewerkte en uitgebreide uitleg over responsive webdesigntechnieken, een nieuw voorbeeldproject over patroonbibliotheken en hoe ontwerp past in moderne applicatieontwikkelworkflows en gemeenschappelijke gebruikersinterfacepatronen en -bronnen.

Een must-have voor iedereen die geweldig mooie, effectieve websites wil maken of bestaande sites wil verbeteren.

Specificaties

ISBN13:9789463562249
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:22-6-2021

Over Jason Beaird

Jason Beaird is ontwerper en front-endontwikkelaar met meer dan tien jaar ervaring in het werken aan een breed scala aan bekroonde webprojecten. Met een achtergrond in grafisch ontwerp en een passie voor webstandaarden, is hij altijd op zoek naar toegankelijke manieren om het web mooier te maken. Als hij geen pixels in Photoshop pusht of niet aan code sleutelt, deelt Jason zijn passie voor het web graag met anderen.

Andere boeken door Jason Beaird

Over James George

James George is een professionele webdesigner uit de VS met een passie voor design. Hij houdt ervan contact te maken met andere ontwerpers en ontwikkelaars. James werkt graag nauw samen met klanten en bedrijven om krachtige, mooie webdesignoplossingen te creëren.

Andere boeken door James George

Over Alex Walker

Alex Walker heeft het ontwerpdenken van SitePoint gedurende twee decennia geleid via front-end design, meer dan 50 boekomslagen en meer dan 200 artikelen. Zijn droom is om op een dag CSS en SVG te gebruiken om koude fusie te creëren (het proces, niet de taal).

Andere boeken door Alex Walker

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Principes van oogstrelend webdesign