Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 13% korting

Clean Agile, Nederlandse editie

Paperback Nederlands 2021 9789463562393
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑10‑2021
39,99
34,99
VOORDEEL - 13% korting

Samenvatting

Bijna twintig jaar nadat het Agile Manifesto voor het eerst werd gepresenteerd, introduceert de legendarische Robert C. Martin Agile-waarden en -principes voor een nieuwe generatie, zowel programmeurs als niet-programmeurs.

Martin, auteur van 'Clean Code' en andere zeer invloedrijke handleidingen voor softwareontwikkeling, was aanwezig bij de oprichting van Agile. Nu, in 'Clean Agile, Nederlandse editie', analyseert hij misverstanden en koerswijzigingen die het door de jaren heen moeilijker hebben gemaakt om Agile te gebruiken dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Martin beschrijft in niet mis te verstane bewoordingen wat Agile is: een kleine discipline die kleine teams helpt bij het managen van kleine projecten met enorme implicaties, omdat elk groot project uit vele kleine projecten bestaat. Puttend uit zijn vijftig jaar ervaring met projecten van elk denkbaar type, laat hij zien hoe Agile je kan helpen om echte professionaliteit in softwareontwikkeling te brengen.

Ontdek hoe Agile-teamleden in relatie staan met elkaar en met hun product. Als je de echte voordelen van Agile wilt, zijn er geen sluipweggetjes: je moet Agile goed doen. Clean Agile, Nederlandse editie laat je zien hoe, of je nu een ontwikkelaar, tester, manager, projectmanager of klant bent.

Specificaties

ISBN13:9789463562393
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:26-10-2021

Over Robert Martin

Robert Cecil Martin (in de volksmond bekend als Uncle Bob) is een Amerikaanse software-ingenieur en auteur. Hij is co-auteur van het Agile Manifesto. Hij runt nu een adviesbureau genaamd Uncle Bob Consulting LLC en Clean Coders, dat video’s host op basis van zijn ervaringen en boeken.

Andere boeken door Robert Martin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Clean Agile, Nederlandse editie