Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verbeter je online marketing met Google Analytics

Paperback Nederlands 2024 9789463563291
Verkooppositie 1289Hoogste positie: 189
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑01‑2024
39,99

Samenvatting

Om succesvol te zijn in online marketing is het cruciaal om de beschikbare data optimaal te benutten. Maar hoe vertaal je deze gegevens naar waardevolle inzichten en praktische lessen? In deze geactualiseerde editie word je stap voor stap begeleid bij, het verkrijgen van diepgaande inzichten uit je online marketingresultaten. Ontdek hoe je deze kennis effectief toepast om je online marketing naar nieuwe hoogtes te tillen.

Dit boek neemt je mee in de wereld van Google Analytics en laat je niet alleen zien hoe je de basis onder de knie krijgt, maar ook hoe je de geavanceerde mogelijkheden van het nieuwe Google Analytics 4 optimaal benut. Leer essentiële technieken van machine learning en marketing automation die je direct kunt toepassen.

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen die jouw online marketingstrategie een voorsprong geven. Of je nu een beginnende marketeer bent die de basisprincipes van Google Analytics wil begrijpen, of een ervaren professional die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, dit boek biedt de kennis en de tools die je nodig hebt voor online marketing succes.

Specificaties

ISBN13:9789463563291
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:220
Druk:2
Verschijningsdatum:20-1-2024
ISSN:

Over Gerard Rathenau

Gerard Rathenau is online marketinganalist/strateeg. Hij is in 2010 begonnen als campagnemanager bij PauwR en heeft zich vervolgens via de ANWB ontwikkeld tot Digital Analist. De afgelopen jaren heeft hij zich doorontwikkeld van analist naar strategisch marketingadviseur. Zijn motivatie is om de online marketing van opdrachtgevers op een realistische wijze te verbeteren. Hij gebruikt een databedreven werkwijze op basis van realistische doelstellingen met een onderbouwde strategie.

Andere boeken door Gerard Rathenau

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbeter je online marketing met Google Analytics