Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning

Paperback Nederlands 2024 9789463563352
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑01‑2024
24,99

Samenvatting

In de wereld waar technologie en kunstmatige intelligentie in een razendsnel tempo evolueren, opent 1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning de deur naar een rijkdom aan mogelijkheden die ChatGPT en vergelijkbare AI-hulpjes bieden.

Dit boek is ontworpen om je te helpen het potentieel van deze technologieën te benutten, of je nu een professional bent die op zoek is naar efficiëntie op het werk, een ouder die het huishouden beheert, of iemand die op zoek is naar creatieve uitlaatkleppen voor de vrije tijd.

In dit unieke boek zullen lezers een breed scala aan zorgvuldig samengestelde prompts vinden die zijn ontworpen om de interactie met ChatGPT en consorten te optimaliseren. Verdeeld over circa vijftien boeiende hoofdstukken verkent het boek diverse facetten van het dagelijks leven, van werkgerelateerde uitdagingen tot persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Elk hoofdstuk biedt een schat aan inspirerende prompts die bedoeld zijn om oplossingen te genereren, creativiteit te stimuleren en de levenskwaliteit te verbeteren.

1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning is meer dan alleen een gids; het is een uitnodiging om de horizon van wat mogelijk is te verbreden met de hulp van generatieve AI. Of je nu je productiviteit wilt verhogen, je relaties wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van een moment van rust, dit boek biedt een schat aan middelen om je te begeleiden op je reis naar een verrijkte interactie met systemen voor generatieve AI.

Specificaties

ISBN13:9789463563352
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:24
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2024
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Over Bob van Duuren

Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft ruim 35 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen, waarbij zijn affiniteit bij internet, programmeren, grafische toepassingen en AI ligt. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met het uitbouwen van de uitgeverij, en werkt hij aan nieuwe uitgavemodellen. Hij is nog altijd een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en geeft sinds 2002 leiding aan Van Duuren Media.

Andere boeken door Bob van Duuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning