Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ademhaling: de grote genezer

Paperback NL 2022 9789464431100
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In dit boek delen ademexperts Patrick McKeown en Dennis Huizenga hun kennis over ademhaling en bieden ze praktische ademhalingsoefeningen die zowel voor volwassenen als kinderen geschikt zijn. De oefeningen worden soms zelfs aangeboden met behulp van QR-codes, zodat lezers ze direct kunnen bekijken via video's. Het boek is niet alleen een overzicht van wat er gebeurt in het lichaam tijdens het ademhalen, maar kan ook keer op keer als naslagwerk worden gebruikt.

Ademhaling heeft invloed op verschillende aspecten van de gezondheid, zoals slaap, spijsvertering, beweging, mentaal welzijn, ziekte en herstel. Met de oefeningen uit dit boek kunt u uw veerkracht vergroten en uw gezondheid verbeteren. Het boek is een essentiële gids voor functionele ademhaling en biedt nieuwe technieken die zijn getest door Olympische atleten en elite militairen. Het kan helpen om uw verstopte neus te verminderen, uw zenuwstelsel uit te dagen, uw longfunctie te verbeteren, u voor te bereiden op uitdagingen en nog veel meer.

De technieken uit dit boek zijn geschikt voor gebruik in huis, tijdens professioneel of amateur sporten, door ademhalingscoaches, tandartsen, artsen, fysiotherapeuten, trainers, Pilates- en yoga-instructeurs en iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en fitheid. Het is zowel bedoeld voor de dagelijkse gezondheid als voor het excelleren in de sport.

Het boek bevat:
* 26 eenvoudige ademhalingsoefeningen voor volwassenen, tieners en kinderen.
* Een overzicht van ademhaling vanuit drie eenvoudige dimensies.
* Uitgebreide informatie over onderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Patrick McKeown is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Sinds 2002 heeft hij veel ervaring opgedaan en een grote variatie aan mensen geholpen: van elite militairen tot Olympisch coaches en atleten. Zijn boek uit 2015, The Oxygen Advantage, werd vertaald in 14 talen en heeft nog steeds een groot publiek. Oxygen Advantage® is een autoriteit op het gebied van adem­haling, met meer dan 700 actieve trainers in 50 landen.

Dennis Huizenga is een internationaal ademhalingsexpert en auteur. Dennis heeft met het Breathing Mastery programma nationaal en internationaal al veel mensen met ademhalingsproblemen geholpen. Met een op maat gemaakte aanpak helpt hij klachten van aandoeningen als astma, hyperventilatie, long COVID-patiënten en aan ademhaling gerelateerde angsten te verminderen of zelfs genezen. Dennis traint met militairen, atleten en mensen uit het bedrijfsleven om het prestatieniveau te verhogen.

Specificaties

ISBN13:9789464431100
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:472
Uitgever:ProBreathing
Verschijningsdatum:23-3-2022
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ademhaling: de grote genezer