Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Paard en Yoga

Paard en ruiter soepel van lichaam en geest

Gebonden NL 2024 9789492284365
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Dat yoga-beoefening veel positieve effecten kan hebben voor lichaam en geest zal de meeste mensen niet onbekend zijn. Maar yoga kan ook een heel grote meerwaarde hebben voor ons als paardenvrienden. Of je nu actief bent als ruiter of op een andere manier omgaat met paarden, de mentale en lichamelijke balans en soepelheid die je kunt bereiken met yoga geeft een heel nieuwe dimensie aan de connectie met je paard.

In dit boek vind je niet alleen ademhalingstechnieken en yoga-oefeningen speciaal gericht op ruiters en paardenmensen, maar ook yoga voor je paard. De inhoud van dit boek vergt geen voorkennis of ervaring met yoga, maar is voor iedere paardenliefhebber die graag inspiratie en technieken voor kalmte, ontspanning, persoonlijke groei en een soepeler lichaam op wil doen. De oefeningen in dit boek voer je uit bij of met je paard en bieden naast rust en ontspanning ook een alternatieve wijze om tijd door te brengen met je vierbenige vriend.

LISANNE THOMAS-SMEETS is ruim 20 jaar werkzaam als trainer, auteur en opleider, waarbij zij zich binnen haar bedrijf ‘Indigo Horsetraining & Education’ heeft gespecialiseerd in biomechanica en paardengedrag. Zij biedt een erkende opleiding aan tot trainer/instructeur en geeft cursussen, clinic’s, trainingen en ruiteryoga-retreats.

Haar uitganspunt is om elke combinatie samen tot bloei te laten komen met respect voor individuele talenten en begrenzingen. Het gaat er niet om hoe goed het paard een oefening doet, het gaat erom hoe goed een oefening het paard doet. Haar missie is dan ook om training opnieuw in dienst te stellen van het paard.

Specificaties

ISBN13:9789492284365
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:128
Uitgever:Bloemendal Uitgevers b.v.
Verschijningsdatum:26-4-2024

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Paard en Yoga