Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stop marketing, start growth hacking

Paperback Nederlands 2020 9789492790231
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑04‑2022

Samenvatting

Growth hacking is de laatste jaren een van de meest gehoorde buzzwoorden in de startup- en marketingwereld. Maar wat is het en hoe werkt het? En waarom kan geen enkele organisatie eigenlijk meer om growth hacking heen?

De concurrentie om aandacht is moordend. Hoe val je nog op tussen de duizenden advertenties en de talloze concurrenten? Traditionele marketing is steeds minder effectief en wordt elk jaar duurder. De oplossing is growth hacking! Door slim gebruik te maken van data, de nieuwste technologie en het groeiend aantal marketingkanalen kun je op kleine schaal talloze experimenten uitvoeren. Is er een fit tussen je product en de doelgroep? Welk kanaal en welke aanpak heeft de grootste impact om (duurzame) organisatiegroei te bewerkstelligen? Zo zet je data om in kennis!

Growth hacking is toepasbaar in alle organisaties, klein en groot, dus zeker niet alleen in startups. Van het valideren van een productidee tot het vergroten van je marktaandeel. In dit boek nemen we een kijkje in de keuken van disruptors als Airbnb en Uber, die hun snelle groei te danken hebben aan growth hacking. Maar ook vele inspirerende voorbeelden van eigen bodem komen aan bod, zoals TNW en Wijnvoordeel. Dit boek bevat de do’s en don’ts van de allerbeste pro’s en is geschreven door ervaren growth hackers. Het geeft ondernemers, marketeers en iedereen die de ambitie heeft om te groeien de praktische handvatten om direct aan de slag te gaan, waaronder slimme tools en handige modellen.

Specificaties

ISBN13:9789492790231
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:NUBIZ
Druk:1
Verschijningsdatum:25-4-2022
Hoofdrubriek:Marketing

Over Bart Snijders

Bart Snijders is een jonge ondernemer en oprichter van de internationale growth hacking agency Sprints & Sneakers, met medewerkers in Nederland, België en IJsland. Hij deed zijn kennis op in Silicon Valley en hielp meer dan 100 bedrijven in binnen- en buitenland hun groei te versnellen dankzij een slimme groeistrategie. Hij inspireert talloze mensen met zijn innovatieve denk- en werkwijze, zowel binnen het marketingvak als daarbuiten. Door zijn visie en ervaring is Bart een veelgevraagde startupmentor en spreker.

Andere boeken door Bart Snijders

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stop marketing, start growth hacking