Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Vast wel!

Hoe minder vaak eten je meer energie geeft

Paperback NL 2021 9789492798978
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Minder eten? Meer energie!

Goed nieuws! Sinds kort kan bijna iedereen dagelijks naar de supermarkt. Als we dat willen tenminste, want we kunnen ook sushi afhalen, een pizza laten bezorgen of ons kwaad maken op een broodje to go. En ja, sinds kort… want als we de menselijke geschiedenis in een uur zouden uitdrukken dan leven we pas drie tiende seconde in deze overvloed.

Maar er is ook minder goed nieuws. Want in diezelfde korte tijd van overvloed heeft Nederland er ‘heel toevallig’ ook tien miljoen chronisch zieken bijgekregen. En dan gaan we voor het gemak nog even voorbij aan alle mensen die moe en prikkelbaar zijn. We hebben niet alleen meer eten maar ook méér problemen gekregen. Dus hoe halveer je jouw buikvet en verdubbel je jouw energie?

Met Vast wel! ontdek je de magie van periodiek vasten. Je leert hoe je door minder vaak te eten, nuchter te bewegen en anders te ademen juist méér energie krijgt. En dat is nog maar het begin… Dus wil jij vet verbranden, vet genieten en niet langer aan overvloed ten onder gaan? Dan is dit boek de eerste stap naar een gezond en energierijk leven.

Met praktijkopdrachten en een stappenplan helpen we je op weg naar twee tot drie gezonde eetmomenten per dag.

Inclusief 34 gluten- en zuivelvrije recepten ter inspiratie.

Volop praktische tips en down to earth informatie over periodiek vasten, je vetverbranding, hormonen, bewegen, je ademhaling en ontspanning.

Inclusief bijdragen van gastschrijvers Edward Blommaart, Rineke Dijkinga, Siebe Hannosset, Koen de Jong, Richard de Leth en Janneke Poort.

Brenda Frunt schreef eerder de bestseller Goud op je Bord met ‘sportkok’ Erik te Velthuis. Samen met Marieke de Groot is zij eigenaar van De Voedingsacademie. Met hun achtergrond in voeding en gezondheidswetenschappen coachen Brenda en Marieke mensen, ook in het bedrijfsleven en de (top)sport, op weg naar meer energie, focus en levensgeluk.

Specificaties

ISBN13:9789492798978
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Uitgeverij Lucht
Verschijningsdatum:1-10-2021
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vast wel!