Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789492952905. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Wet- en regelgeving sociaal domein 2023/2

Paperback Nederlands 2023 9789492952998
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De wettenbundel Wet- en regelgeving sociaal domein bevat de tekst van de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het sociaal domein per 1 juli 2023. In deze bundel kunt u de voor de gemeentelijke uitvoeringspraktijk relevante wetten, algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen raadplegen.

In deze geheel herziene editie is nu ook alle wet- en regelgeving inburgering opgenomen. De wettenbundel dekt de belangrijkste wetten binnen het gehele sociaal domein: Bijstand, Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugd. Voor ieder van deze drie domeinen zijn de belangrijkste wetten (zoals de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 en de Jeugdwet), (uitvoerings)besluiten en (uitvoerings)regelingen opgenomen. Daarnaast vindt u in deze bundel ook alle regelgeving omtrent schuldhulpverlening en inburgering. Alle wijzigingen t/m 1 juli 2023 zijn verwerkt in de bundel.

Specificaties

ISBN13:9789492952998
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:610
Druk:5
Verschijningsdatum:12-7-2023
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Kees-Willem Bruggeman

Kees-Willem Bruggeman is als zelfstandige actief als medewerker bezwaar en beroep, beleidsmedewerker en stafjurist op het terrein van het gemeentelijke sociale domein en het algemeen bestuursrecht (Brug Consult, brugconsult.nl). Hij is docent bij het opleidingsinstituut van de rechterlijke macht (SSR) en bij een aantal commerciële opleiders.

Andere boeken door Kees-Willem Bruggeman

Over Hans van Rooij

Hans van Rooij is als zelfstandige actief als jurist op het terrein van het gehele gemeentelijke sociale domein, bijvoorbeeld als beleidsmedewerker of medewerker bezwaar en beroep (Hans van Rooij consult, hansvanrooij.nl). Daarnaast is hij docent bij een aantal opleiders, vaste annotator van de tijdschriften USZ, RSV en De Gemeentestem en medesamensteller van één boekenreeks. Tot slot is hij voorzitter/ lid van drie bezwaarschriftencommissies.

Andere boeken door Hans van Rooij

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wet- en regelgeving sociaal domein 2023/2