Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Klimaatbeheersing 3

Moderne installatietechnieken

Paperback NL 2022 9789493196742
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit is het derde boek in de reeks Klimaatbeheersing. Eerder verscheen Klimaatbeheersing 1 Warmtetechnieken, ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer en Klimaatbeheersing 2 Luchtbehandeling, ventilatie en koeling.
Over het boek
In dit derde deel van de reeks Klimaatbeheersing staan de toekomstige installatietechnieken centraal. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het milieu minder wordt belast. Welke technieken zijn er nu en welke zijn in opkomst. De ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie gaan snel en volgen elkaar in hoog tempo op. Maar wat kunnen we doen aan het verminderen van de CO2-uitstoot door fossiele brandstoffen en wat zijn de alternatieven? Dit boek is opgebouwd uit 4 delen en in het eerste deel staan we stil bij de energietransitie en besteden we aandacht aan alternatieve energiebronnen zoals windenergie, zonne-energie, aardwarmte maar ook kernenergie en waterstof. Hierna behandelen we de moderne installatietechnieken zoals zonnestroomsystemen (PV-panelen), warmtepompen, Phase Change Materials en adiabatische koeling. In deel drie gaan we in op de wereldwijde pandemie en wat de gevolgen hiervan zijn voor ons leefklimaat. Welke rol speelt ventilatie hierin en wat voor soorten luchtfilters zijn er en hoe gebruik je
de w-installatie tijdens een uitbraak van een virus. We sluiten het boek af met een hoofdstuk over wet- en regelgeving op gebied van geluidshinder en uiteraard staan we ook stil bij BENG.
Een greep uit de inhoud:
Energietransitie
Windenergie
Zonne-energie
Aardwarmte
Kernenergie
Waterstofeconomie
Zonnestroomsystemen
Warmtepompen
Phase Change Materials
Adiabatische koeling
Luchtfi lters
Energiezuinige ventilatoren
Gebruik van W-installaties tijdens epidemie
Geluidshinder

Specificaties

ISBN13:9789493196742
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:368
Verschijningsdatum:11-5-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Klimaatbeheersing 3