Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De Profeet

Verteld voor kinderen

Gebonden NL 2022 9789493301023
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Waarom wil ik soms juist dingen doen die niet mogen? Hoeveel geld moet je weggeven als je rijk bent? Kun je ook bidden als je niet in een god gelooft? Waarom is het zo moeilijk om de hele tijd gelukkig te zijn?

*

Almustafa, een wijze man die twaalf jaar in de verzonnen stad Orfaleze heeft gewoond, staat op het punt om terug te keren naar zijn geboorteland. Maar voordat hij vertrekt, willen kinderen nog van alles van hem willen weten. De antwoorden die Almustafa geeft, dagen jonge lezers uit om over belangrijke levensvragen na te denken. Dat nadenken kunnen ze in hun eentje doen, maar ook samen, thuis of op school. Er samen over praten is al helemaal mooi. Je kunt daar veel van leren – over jezelf, over anderen, over de wereld.

*

Khalil Gibrans klassieke meesterwerk 'The Prophet' verscheen in 1923 en werd een wereldwijde bestseller. Tiny Fisscher, die met veel succes al meerdere klassiekers hertaalde, ontsluit in deze bewerking de levenslessen van Gibran voor een jonger lezerspubliek. Ouders en leerkrachten kunnen het boek als ingang gebruiken om met kinderen in gesprek te gaan. Daarnaast is deze bewerking heel geschikt voor volwassenen die het oorspronkelijke werk via deze toegankelijke versie (beter) willen leren kennen.

Pyhai heeft de tekst voorzien van tijdloze illustraties vol symboliek en magie.

‘Je hoort mensen vaak praten over de liefde. Kunt u daar iets over vertellen?’
‘Wat een mooie binnenkomer,’ antwoordde Almustafa. ‘Want is het niet de liefde waar het leven in wezen om draait?’

Specificaties

ISBN13:9789493301023
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Verschijningsdatum:2-11-2022
Hoofdrubriek:Jeugd

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Profeet