Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Magische Metamorfosen

Gebonden NL 2023 9789493301658
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Vlinders, hommels, mieren, libellen, vuurvliegjes. Wie kent ze niet? Ze zoemen over weilanden, kruipen rond in het bos of dansen op het water. Maar wist je dat al deze insecten een wonderlijke gedaantewisseling ondergaan voordat ze eruitzien zoals wij ze kennen? Van eitje naar larve en van larve naar insect. Informatieve teksten en kleurrijke tekeningen leren je alles over de magische metamorfosen die bijna alle insecten doormaken.

In dit kleurrijk geïllustreerde prentenboek maakt Constanze Guhr de wereld van insecten zichtbaar. In haar levendige aquarelillustraties komen grasvlaktes, weilanden en bossen aan bod. Ook de onderwaterwereld en het drukke nachtleven worden besproken. Ze geeft ons een kijkje in een hommelnest, een mierenhoop en een groep van vuurvliegjes. De transformaties van alle kleine dieren worden stap voor stap zichtbaar gemaakt.

Een prachtig boek dat kinderen leert over de magische metamorfosen die bijna alle insecten doormaken – van eitje naar larve en van larve naar insect.

Specificaties

ISBN13:9789493301658
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:32
Verschijningsdatum:16-8-2023
Hoofdrubriek:Jeugd

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Magische Metamorfosen