Diverse auteurs
Hygiënecode voor de horeca 2016
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca
Ingenaaid Nederlands 2016 9797090049521Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen
Samenvatting
Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.
Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.
Specificaties
ISBN13:9797090049521
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Koninklijke Horeca Nederland
Druk:1
Hoofdrubriek:Gezondheid
ISSN:
Jongbloed:Drank- en Horecawet
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan