Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Opvallen met visual storytelling + De customer journey in kaart in 60 minuten

Ingenaaid Nederlands 2019 9797090116728
Niet leverbaar.
25,-

Samenvatting

Twee boekjes uit de serie 'Digital trends en tools in 60 minuten'. Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten.

Opvallen met visual storytelling
Als je online aandacht voor je verhaal wilt krijgen, is tekst niet meer voldoende. Je hebt ook beeld nodig: dat wordt veel sneller verwerkt door het menselijk brein. Leer hoe je video, animaties en infographics kunt inzetten voor succesvolle online communicatie.

De customer journey in kaart
Hoe goed ken jij je klanten? Ontdek hoe je met online middelen, tools en data de customer journey in kaart brengt. Van behoefte tot aankoop, van aankoop tot ambassadeurs.
Bart van der kooi is online marketingadviseur. Hij adviseert organisaties over digitale ontwikkelingen, blogt over uiteenlopende onderwerpen en geeft trainingen over customer journeys, sociale media, contentmarketing en digitale trends.

Specificaties

ISBN13:9797090116728
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Verschijningsdatum:11-10-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Vincent Andriessen

Vincent Andriessen is chef digitaal bij Elsevier Weekblad en verantwoordelijk voor de digitale ontwikkeling van het magazine. Samen met de redactie zorgt hij voor aantrekkelijke digitale content, met tekst en beeld.

Andere boeken door Vincent Andriessen

Over Bart van der Kooi

Bart van der Kooi is zelfstandig adviseur op het gebied van marketing, communicatie en innovatie. Hij werkt vanuit zijn bedrijf Kaiola en houdt zich bezig met trainingen, advisering en uitvoer. Bart heeft een achtergrond in social media, e-mailmarketing, content marketing en Customer Journeys. Hij is auteur, spreker, blogger en geeft workshops over Customer Journeys en social media. Volg Bart van der Kooi op: - twitter.com/aboutbart - www.linkedin.com/in/bvdkooi Links van Bart van der Kooi: - www.kaiola.nl - www.socialmediamodellen.nl

Andere boeken door Bart van der Kooi

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Opvallen met visual storytelling + De customer journey in kaart in 60 minuten