Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Blauwdruk - Kroniek van de Nationale Politie - PDF-versie - ALLEEN VOOR NATIONALE POLITIE

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9797090140549
Direct te downloaden

Samenvatting

Na jarenlange politieke discussie kwam het er dan toch van: één landelijke politieorganisatie, voor het eerst in de geschiedenis van Nederland. Toenmalig minister Opstelten joeg de nieuwe politiewet uiteindelijk binnen anderhalf jaar door het parlement. In krap tien maanden tijd waren de plannen geschreven voor wat de grootste organisatie van Nederland zou worden. 1 januari 2013 was ‘Dag 1’. Het was een enorm waagstuk.

Wat gebeurt er als de spelregels van de besturing van zoiets belangrijks als de politie worden herschreven? Als het werk gewoon doorgaat en tegelijkertijd meer dan 65.000 medewerkers een plek in een heel nieuwe organisatie moeten krijgen?

Theo Postma en Wim Bentvelzen bestudeerden tienduizenden openbare en vertrouwelijke documenten en spraken vrijwel alle hoofdrolspelers. Zij schreven een fascinerend en onthullend verhaal over de woelige eerste jaren van de Nationale Politie. Een verhaal over een minister die burgemeester van heel Nederland wilde worden, kwartiermakers die alle problemen van de politie wilden oplossen, en machtige vakbondsbazen die hun grip op de politie niet wilden kwijtraken.

Specificaties

ISBN13:9797090140549
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:768
Druk:1
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Blauwdruk - Kroniek van de Nationale Politie - PDF-versie - ALLEEN VOOR NATIONALE POLITIE