Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Return to the Why Café - hét boek over persoonlijk leiderschap

Met dit boek staat bestsellerauteur John Strelecky in het buitenland al ruim 3 jaar prominent in de top 5 van de boekenlijsten. Vanaf nu is hij ook eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar: Return to the Why Café.

John Strelecky | 24 juli 2019 | 2-3 minuten leestijd

Deze prachtige bestseller is de opvolger van The Why Café, eveneens een grote naam in de boekenlijsten. Maar wat maakt deze boeken nou zo immens populair?

Het recept voor persoonlijk leiderschap

John Strelecky's boeken zijn populair omdat ze laagdrempelig zijn geschreven en makkelijk toepasbaar zijn in je werk en leven. De boeken geven het recept voor persoonlijk leiderschap.

Het begon met het boek The Why Café:

John, een eenzame reiziger die vermoeid, verdwaald en hongerig strandt bij een café: The Why Café genaamd. Hier ontspinnen zich inspirerende gesprekken met mensen die ietwat merkwaardig zijn, maar ontzettend vriendelijk. John verlaat het café die ochtend, en met een goedgevulde rugtas vol nieuwe inzichten en inspiratie en hervat hij zijn reis.

Return to the Why Café

Nu - tien jaar later - is hij op rondreis op Hawaii en kijkt terug op zijn leven waarin hij persoonlijk leiderschap heeft genomen, en keuzes heeft gemaakt die hem dienen. Hij fietst langs de azuurblauwe zee en plotseling ziet hij een klein wit gebouwtje staan. Hij kan zijn ogen niet geloven. Het is The Why Café. Stomverbaasd stapt John van zijn fiets en stapt naar binnen. Het café is terug!

Werk en privé combineren

In dit boek ga je op reis met John en de gestreste zakenvrouw Jessica en ontdek je aan de hand van hun inspirerende gesprekken hoe ongelooflijk belangrijk het is om je eigen keuzes te maken. Het nemen van persoonlijk leiderschap heeft impact op je leven. Dit boek staat boordevol mooie metaforen en prachtige wijsheden die iedereen op zijn of haar leven kan toepassen, in welke situatie je ook zit. Denk hierbij aan waar je je tijd aan besteedt, welke mensen je energie geven en hoe je werk en privé combineert. Maar ook hoe je leert op je intuïtie te vertrouwen, die stappen te gaan zetten die je het liefst wilt. Dit en veel meer wordt behandeld in het nieuwste boek Return to the Why Café. De prachtige bestseller die op het gebied van persoonlijke leiderschap een belangrijke rol speelt én heeft gespeeld in vele duizenden levens. Kortom: een boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast als je persoonlijk leiderschap belangrijk vindt.

Over John Strelecky
John P. Strelecky is de auteur van internationale bestsellers als Life Safari, Het Waarom ben je hier café, The Big Five for Life en How to be Rich and Happy. Zijn geschriften zijn in 25 verschillende talen vertaald en werden op alle continenten van de wereld verkocht. Kort geleden werd hij naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey gelauwerd als een van de honderd meest invloedrijke en toonaangevende personen op het terrein van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In aanvulling op zijn boeken biedt hij regelmatig stof tot nadenken aan via zijn blog op www.bigfiveforlife.com. Als hij niet aan het schrijven of lezingen geven is, brengt John veel tijd door met het vervullen van een ander onderdeel van zijn Big Five for Life: wereldreizen maken. De langste tocht die hij met zijn vrouw maakte was een negen maanden durend ‘backpacking’-avontuur, een reis waarin hij ruim honderdtienduizend kilometer aflegde (bijna driemaal de omtrek van de aarde). Daarnaast heeft hij nog uitgebreide reizen gemaakt door het stroomgebied van de Amazone, het schiereiland Yucatan en China.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden