Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Managementboek van het Jaar 2022 - Maak kennis met de jury

Managementboek organiseert in 2022 weer de verkiezing voor het Managementboek van het Jaar. De jury is aan het lezen, met een duidelijk doel: een podium bieden voor mensen die hun kennis en visie op papier hebben gezet. We stellen de jury aan u voor.

Karin de Zwaan | Mirjam van der Linden | 20 oktober 2021 | 1-2 minuten leestijd

Voorzitter Patrick Davidson is oprichter van adviesbureau betterday, en helpt bij vraagstukken als het ontwikkelen van een toekomstvisie, het vertalen van visie en strategie naar gerichte actie en het werken met positieve teams. Patrick is co-auteur van boeken zoals Werkvuur. Hij verzorgt regelmatig lezingen en is een veelgevraagd dagvoorzitter.

Liesbeth Tettero is zelfstandig trainer en coach. Zij heeft twee stokpaardjes: het openbaar bestuur en ambitieuze vrouwen. Met haar bedrijf Publice traint en coacht zij in mensen in ambtelijke, bestuurlijke en politieke functies op onder andere overtuigingskracht en politieke sensitiviteit. Met Het Feministerie biedt zij trainingen, coaching en interactieve lezingen over zaken als gender, beeldvorming, leiderschap en de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt. 

Nora Ghaoui is expert op het gebied van strategie en operationele verbetering.  Als oprichter van Veridia Consulting helpt zij bedrijven met het realiseren van hun groeiambities door uitvoerbare groeistrategieën te maken.  Nora is gepromoveerd in procestechnologie aan de Universiteit van Cambridge.  Mensen en bedrijven helpen om meer succes te behalen is haar drijfveer.

Peter Streefkerk is mede-eigenaar van Starck Training & Development en eigenaar van Respect Inkoopconsultancy. Hij houdt zich bezig met interim management, advisering, projectmanagement, training en coaching op het gebied van contractmanagement en inkoop. Hij is auteur van de boeken Inkopen voor Dummies en Inkoop en mede-auteur van het boek E-commerce & E-business

Louis Thörig is verbonden als master- en bachelorthesisbegeleider aan de afdeling Organisatiewetenschappen, Faculteit Sociale Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam. Hij was tot 1 augustus 2011 werkzaam als global communications manager op het hoofdkantoor van IOI-Loders Croklaan. Daarnaast is hij auteur van Operationele communicatie.

Mirella Visser, Centre for Inclusive Leadership, spreekt, schrijft en adviseert over vrouwelijk leiderschap en inclusief leiderschap. Daarnaast is zij actief als commissaris en toezichthouder bij MPD, KNCV Tuberculosefonds en PSI – Europe. In 2007 werd zij genomineerd voor European of the Year en in 2010 stond haar boek De Zijderoute naar de Top op de shortlist voor het Managementboek van het Jaar. 

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden