Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Toplijstjes - Maak uw eigen boekenlijst

Managementboek biedt u als klant de mogelijkheid om eigen toplijsten te maken met uw aanraders. Denk aan een lijst met alle boeken die u afgelopen jaar las, of de boeken die u in uw carrière goed geholpen hebben. Hier delen we een aantal lijstjes ter inspiratie én leggen we u uit hoe u zelf aan de slag kan.

Karin de Zwaan | Agnivesh Jayadeep | 10 januari 2024 | 1-2 minuten leestijd | 1 persoon vond dit artikel nuttig

Bent u een fervent (managementboeken)lezer en deelt u bij het koffieapparaat ook altijd uw leestips met collega’s? Of deelt u graag een boekenlijst met uw cursisten? Met de nieuwe boekenlijstjes op onze site deelt u uw tips nog makkelijker én met iedereen.

Managementboek directeur Kees Visser: ‘Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik een liefhebber van ranglijstjes. Een lijst van Rolling Stone met de beste 500 albums aller tijden bracht mij op het idee de klanten van Managementboek de mogelijkheid te bieden hun lijstjes met favoriete boeken te delen met andere lezers.’ Natuurlijk maakte hij ook zijn eigen Toplijst.

INSPIRATIE

Auteur Lennart van der Kraan is net gestart met zijn podcast Het Pad Van, waarin bekende experts vertellen over hun persoonlijke ontwikkeling. Hij maakte een boekenlijst met dé leestips van zijn gasten, de boeken die hun leven hebben veranderd.

Recensent Hans de Witte-van Mierlo schreef vorig jaar 35 expertrecensies. Hij geeft een selectie van de zes beste boeken die hij las.

Ook de Managementboek Redactie maakt gebruik van lijstjes in dit Online Magazine. Zo leest u hier de Longlist en de Shortlist voor het Managementboek van het Jaar 2023. En een overzicht van bestverkochte boeken in 2023.

AAN DE SLAG

Heeft u er zin in? En de boeken al in gedachte die u wilt delen? Om uw eigen boekenlijst te maken heeft u een klantaccount nodig bij Managementboek.

  • Ga naar uw account en log in, of maak een account aan.
  • Open Boekenlijstjes, of klik hier om daar direct heen te gaan
  • Klik op de knop + Boekenlijst maken en volg de stappen om uw boekenlijst te vullen. U kunt boeken toevoegen, per boek aangeven waarom het op uw lijst staat of zelfs kiezen voor een genummerde lijst. Ook kunt u een inleiding en een slot toevoegen om context te geven aan uw boekenlijst.
  • Klaar? Vergeet niet uw lijst openbaar te maken voordat u hem gaat delen.

Boekenlijsten kunt u later altijd aanpassen of uitbreiden.
Veel plezier met samenstellen.

Over Karin de Zwaan
Karin is marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

1
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden