Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Uitblinken!

’W

Sebastiaan van der Valk | 4 maart 2015

e doen vaak ingewikkeld over succes, dat het van zo veel factoren afhankelijk is dat je het eigenlijk niet kunt beinvloeden of dat er eerst iets magisch moet gebeuren dat ver buiten je macht staat. Dat is niet zo. Je hebt er invloed op.’ Precies deze zin geeft de inhoud van dit no-nonsense boekje weer! Volgens Ineke Walravens, auteur van het boek ‘Uitblinken’, is de sleutel tot het daadwerkelijk ‘uitblinken’ een continue lerend proces waarin je een proces doormaakt met telkens eenzelfde opeenvolging van fases:

- Stilte: schept ruimte en haalt belemmeringen weg;

- Intentie: vanuit je innerlijk zeker weten wat je wilt;

- Beweging: doen in de richting van je doel!;

- Kracht: zoek je eigen kracht en werk vanuit die eigen kracht;

- Volharding: blijven doorgaan, op een ontspannen manier.

Omdat dit boek relatief dun is (ongeveer 90 pagina’s), leest het makkelijk weg en komt het ook meteen ter zake. Geen lange inleidingen of stukken tekst die er niet toe doen! Nee, bijna meteen komt de auteur met bovenstaand model ter zake zodat ook jij kunt beginnen met Uitblinken! Het boek inspireert en haalt mijns inziens de juiste factoren aan die leiden tot succes!

Over Sebastiaan van der Valk

Sebastiaan van der Valk is zelfstandig coach en oprichter van 'Bureau voor Ontwikkeling & Groei'. Zijn passie is om individuen en teams te helpen bij het vinden en formuleren van antwoorden op drie kernvragen: (1)Wie ben ik? / Wie zijn wij? (2) Wat wil ik? / Wat willen wij? (3) Hoe kom ik daar? / Hoe komen wij daar? Hierdoor leid je zeer waarschijnlijk een succesvoller, prettiger en gelukkiger (werk)leven! Gedrevendoorpassie.nl is één van zijn laatste initiatieven.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden