Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Wake up to Grow Journal - ‘Helpt om routine te bouwen’

Het verleden is niet te veranderen, dat weten we allemaal. Wat wel kan is vanaf nu een toekomst te creëren waar je het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag. Met ‘Wake up to Grow Journal’ creëer je die toekomst in slechts 5-10 minuten per dag.

Lizzy Prins | 10 januari 2022 | 2-3 minuten leestijd

Wake up to grow Journal helpt om focus aan te brengen en keuzes te maken door elke ochtend en avond een paar minuten stil te staan bij de dag. Op deze manier verschuift je focus, maak je tijd om te reflecteren en werk je dagelijks aan je doelen. Daardoor kun je bereiken wat jij belangrijk vindt.

Een dag vol positiviteit

Het boek begint met tientallen pagina's inleiding over de Wake up to Grow- methode en de invloed van je omgeving. Vanaf pagina 30 start een uitleg over de ochtendroutine, gevolgd door de uitleg van de avondroutine vanaf pagina 40 en uitleg om aan de slag te gaan. Persoonlijk vind ik dit te uitgebreid voor een doeboek.

Wake up to Grow Journal bevat twee routines:

De ochtendroutine bevat drie vragen die je elke ochtend kunt beantwoorden. Het helpt je focus aan te brengen en met een concrete intentie de dag te beginnen.

De avondroutine helpt om de dag ontspannen en voldaan af te sluiten door stil te staan bij de leer-en succesmomenten van de dag.

Maak van elke dag een succesvolle dag

Wake up to Grow Journal helpt je op een makkelijke manier om een routine te bouwen om het beste uit jezelf en iedere dag te halen. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is elke dag de twee routines invullen. Easy toch?

De journal bevat 150 invuldagen waarbij je zelf de datum kan invullen. Je kunt dus op elk moment starten. En sla je een keer over? Dan ga je gewoon verder waar je gebleven was. Daarnaast bevat elke dag een inspiratiequote.

Reflecteren

Naast de dagelijkse invuloefening word je ook regelmatig gevraagd om uitgebreider te reflecteren over jezelf in het algemeen, het maken van keuzes en het vieren van successen.

Deze journal is uitermate geschikt voor iedereen die met een paar minuten per dag het beste uit zichzelf en elke dag wil halen. Het kan je mooie inzichten geven in gedachten en patronen en helpen om positiever in het leven te staan.

Wake up to Grow Journal heeft mij in ieder geval geholpen om meer bewust stil te staan en een extra moment voor reflectie te nemen.

Over Lizzy Prins

Lizzy Prins is eigenaar van High Potential Factory waar zij als business- en leiderschapscoach ondernemende impactmakers helpt te groeien door te ondernemen vanuit hart en ziel. Als gecertificeerd Mbit coach weet zij blokkades en patronen als geen ander te doorbreken en helpt zij ondernemers om grote doelen te realiseren.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden