Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Online marketing, de essentie - 'Zeer boeiend'

Online marketing, de essentie speelt in op het steeds groter wordende belang van online marketing. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder meer: zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, contentmarketing, viral marketing en social media.

Hanneke Tinor-Centi | 18 juli 2018 | 1-2 minuten leestijd

Omdat zowel de strategie achter online marketing als de uitvoering ervan zeer belangrijk is, geeft dit studieboek een duidelijk overzicht van strategie tot actieplan. Het boek kent vijf delen: Inleiding en trends, persona’s en klantreisonderzoek, online strategie, online marketing tactieken en het actieplan.

Door de praktische aanpak, de heldere structuur en de aantrekkelijke vormgeving is ‘Online marketing, de essentie’ zeer geschikt voor studenten. Fijn extraatje is de digitale leeromgeving bij het boek.

Online marketing, de essentie is geschikt voor studenten van allerlei opleidingen waar (online) marketing een onderdeel van uitmaakt. Het boek is echter zeker ook boeiend voor iedereen die zich (verder) wil verdiepen in deze tak van sport.

De auteurs van dit boek hebben kans gezien een aantrekkelijk en boeiend geheel te creëren dat in niets lijkt op de gortdroge theorieboeken waar we er al zoveel van hebben. Qua inhoud zijn er voor de lezers die zich al bezighouden met online marketing, ongetwijfeld overlappingen met hun reeds opgedane kennis, maar dat neemt niet weg dat ‘Online marketing, de essentie’ toch ook voor hen weer nieuwe elementen behandelt én eventuele weggezakte kennis weer opfrist. En we weten allemaal dat ook dát van grote waarde is.

Kortom, Online marketing, de essentie is een helder boek waarin alle thema’s en onderwerpen van online marketing duidelijk worden verwoord. Onontbeerlijk voor de beginnende online marketeer en interessant voor de meer ervaren manager.

Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, tekstschrijver, boekrecensent en boekmarketeer.

Over Hanneke Tinor-Centi
Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, tekstschrijver, boekrecensent en boekmarketeer.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Nino Adamo, Geert Buskes, Michèlle Merkx
Online marketing, de essentie

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden