Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Teamoverlegwaaier - 'Van harte aanbevolen'

Simpel toch vergaderen? Je maakt een agenda, stuurt die rond, of niet, je vergadert en daarna gaat iedereen doen wat er is afgesproken.

Christel Deckers | 18 april 2019 | 1-2 minuten leestijd

Helaas is de werkelijkheid anders en duren vergaderingen eindeloos, kosten ze veel energie en als je deelnemers vraagt wat een overleg heeft opgeleverd dan blijft het vaak stil… Het duurt lang, er wordt niks echt besloten en het zijn steeds dezelfde mensen die hun zegje doen. En dat zijn meestal niet diegene die er echt verstand van hebben. Vergaderen, kortom kan zoveel simpeler en leuker. Van Dijken noemt het zelfs het vergroten van je werkgeluk. Daarom maakte ze de Teamoverlegwaaier.

Je bezwaren tegen vergaderen waaien weg als je de Teamoverlegwaaier gebruikt. Als je met Renate van Dijken in zee gaat krijg je niet alleen meer energie en positiviteit in huis én in je team! Van Dijken is een expert op het gebied van teams en dan met name het beter laten functioneren van die teams. Van Dijken heeft ook het teamleiderschapsspel (van John Maxwell) succesvol in Nederland succesvol geïntroduceerd. Dat doet ze in verschillende soorten organisaties, waaronder de zorg. Ik nodig haar graag uit om deze nieuwe waaier ook in het onderwijs te komen introduceren.

De Teamoverlegwaaier helpt je aan de hand van thema’s in negen stappen beter vergaderen. Iedereen heeft het immers druk en wil haar tijd goed besteden. En als je beter vergadert levert dat meer rendement op en krijg je er energie van!

En voor wie nog een drempel over moet: Van Dijken helpt je graag met een cursus voor het gebruiken van de waaier. Ook is er een train de trainer cursus beschikbaar.

De Teamoverlegwaaier is uitnodigend, kleurrijk en simpel in gebruik. Kortom: van harte aanbevolen.

Over Christel Deckers

Christel Deckers is een onafhankelijk denker, expert op het gebied van governance, change management, innovatie en digitalisering. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen en doet onderzoek naar Bestuur en Toezicht in de zorg. Kernwoorden in haar werk zijn: We doen het samen, met plezier naar je werk en de juiste mens op de juiste plek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden