Overige boeken

Managementboek levert álle boeken. Van roman tot kookboek en van biografie tot reisgids.

Zoeken in Overige boeken

Gevonden resultaten

×

Populaire producten

  • Geen producten gevonden

Personen

  • Geen personen gevonden

Trefwoorden

  • Geen trefwoorden gevonden

Filter de resultaten

Actieve filters 2

Koken en eten Aanbieding

Rubriek

Aanbevolen

Taal

Ministerie

Trefwoorden

Toon meer

Prijs

-
Toon resultaten
Filteren 2
Sorteren
Pagina 3 van 49 resultaten
Alle producten
Pagina 3 van 49 resultaten
gebondenNederlands496 blz.9789048862627 25-5-2022
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands464 blz.9789048844401 30-11-2018
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands432 blz.9789048847068 6-11-2019
Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands464 blz.9789048847266 4-10-2019
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands496 blz.9789048833337 24-6-2017
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands448 blz.9789048836901 10-1-2018
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands448 blz.9789048836925 19-4-2017
In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenNederlands432 blz.9789048839834 25-1-2018
In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag.  Meer
34,99
29,99
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
15% KORTING
gebondenEngels352 blz.9781482216769 1e druk 20-9-2023
This book introduces gastronomy as the science of flavor and tasting.  Meer
139,37
110,95
Laatste exemplaar! Voor 21:00 uur besteld, dinsdag in huis
21% KORTING

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Bekijk resultaten in...

        • Alle producten
        • Online magazine
        • Sale