Overige boeken
Managementboek levert álle boeken. Van roman tot kookboek en van biografie tot reisgids.
Zoeken in Overige boeken
Direct naar een toplijst
Filteren
					2
			
		Sorteren
		
	
	
										Pagina 3 van 
										49 resultaten
									
									
							Pagina 3 van 
							49 resultaten
						
						
															
						
		
	
	
				gebondenNederlands496 blz.9789048862627
				
				25-5-2022
						
						Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's   neemt Ramon Brugman  je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle  belangrijke basistechnieken  komen aan bod met daarnaast handige tips,  praktische aanwijzingen en  originele variaties.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands464 blz.9789048844401
				
				30-11-2018
						
						Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber
Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands432 blz.9789048847068
				
				6-11-2019
						
						Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber
 Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands464 blz.9789048847266
				
				4-10-2019
						
						Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands496 blz.9789048833337
				
				24-6-2017
						
						Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands448 blz.9789048836901
				
				10-1-2018
						
						Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands448 blz.9789048836925
				
				19-4-2017
						
						In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenNederlands432 blz.9789048839834
				
				25-1-2018
						
						In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag.					 Meer
							
			
								15% KORTING
			
				gebondenEngels352 blz.9781482216769
				1e druk
				20-9-2023
						
						This book introduces gastronomy as the science of flavor and tasting.					 Meer
							
			
								21% KORTING
			Rubrieken
- Cadeauboeken
 - Computer en informatica
 - Economie
 - Filosofie
 - Flora en fauna
 - Geneeskunde
 - Geschiedenis
 - Gezondheid
 - Jeugd
 - Juridisch
 - Koken en eten
 - Kunst en cultuur
 - Literatuur en romans
 - Mens en maatschappij
 - Naslagwerken
 - Non-fictie informatief/professioneel
 - Paramedisch
 - Psychologie
 - Reizen
 - Religie
 - Schoolboeken
 - Spiritualiteit
 - Sport, hobby, lifestyle
 - Thrillers en spanning
 - Wetenschap en techniek
 - Woordenboeken en taal