Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

The Leader Within

Learning enough about yourself to lead others

Gebonden Engels 2005 9780131470255
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

De eerste stap op de goede weg om een uitstekende leider te worden is: Leer uzelf kennen.
Het lezen van dit boek zal u helpen u zelfkennis te vergroten, zodat u kunt veranderen, groeien en u efficiëntie kunt vergroten. Het boek is geschreven door vier leiderschapexperts, inclusief de alom geroemde Ken Blanchard.

Specificaties

ISBN13:9780131470255
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:264
Uitgever:Prentice Hall
Druk:1
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Drea Zigarmi

Drea Zigarmi is de president-directeur van Zigarmi Associates Inc. en directeur Research en Ontwikkeling bij Blanchard Training and Development Inc. Zijn werk heeft veel bijgedragen tot het succes van BTD en hun cliënten. Bijna elk product dat bij BTD de laatste jaren is ontwikkeld, draagt een Drea Zigarmi-stempel. Dr. Zigarmi heeft samen met Ken Blanchard het bekende 'Leader Behavior Analysis' (ALG-II)-instrument alsmede het 'Development Task Analysis' (AOT-II)-formulier ontwikkeld, die in alle Situationeel leiderschap II-trainingen worden gebruikt. Onder Dr. Zigarmi's clienten zijn bedrijven als: Canadian Trucks, AT&T, Lockheed, Chevron Oil Company, de Mellon-Stuart Company en andere snelgroeiende ondernemingen. Dr. Zigarmi heeft hier langlopende projecten doorgevoerd die goede resultaten hebben opgeleverd. De bedrijven hebben de management-development-programma's, prestatiebeoordelings- en productiviteitsverbeteringsprogramma's succesvol ingebed rond het concept van Situationeel leiderschap II. Dr. Zigarmi behaalde zijn BA in natuurwetenschappen aan de Norwich-universiteit en zijn doctoraal in bestuurskunde en toegepaste gedragswetenschappen aan de universiteit van Massachusetts in Amherst.

Andere boeken door Drea Zigarmi

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Inhoudsopgave

Preface.


Acknowledgments.


1. Leaders and Change


2. Personality and Context.


3. Preference and Disposition.


4. Beliefs and Points of View.


5. Perceptions and Persona.


6. Behaviors and Situations.


7. Vision and Learning.


Bibliography.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Leader Within