Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Power Play

Tesla, Elon Musk en de gok van de eeuw

Paperback Nederlands 2021 9789000370047
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑08‑2021
22,50

Samenvatting

Het insiderverhaal van Tesla's alles-of-nietsmethode om de auto-industrie te veroveren
Elon Musk: een van de meest controversiele ondernemers ter wereld. Volgens sommigen een visionair. Volgens anderen een oplichter, gehaat vanwege zijn buitensporige gedrag en tweets. Maar onbetwist succesvol met zijn Tesla Model 3. Dit is het verhaal van de ongekende doorbraak van Tesla in de meedogenloze wereld van de auto's.

Waar de eerste modellen exorbitant duur waren, was Model 3 Musks antwoord op elektrische auto's voor het grotere publiek. Het model waarmee hij hoopte de concurrentie met Ford, Toyota en Volkswagen aan te gaan.

Power Play vertelt over Tesla's drijfveer om de autoindustrie te veroveren. Het gaat over macht, roekeloosheid en succes. De briljante innovaties en mislukkingen, moordende concurrentiestrijd en de onvoorspelbare Elon Musk himself.

Specificaties

ISBN13:9789000370047
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Druk:1
Verschijningsdatum:3-8-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Tim Higgins

Tim Higgins is auto- en technologieverslaggever voor The Wall Street Journal. Regelmatig is hij te zien op CNBC en voor zijn werk heeft hij verschillende journalistieke prijzen gewonnen. Hij woont in San Francisco.

Andere boeken door Tim Higgins

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Power Play