Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Klink klaar

Paperback NL 2021 9789002269325
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Klink Klaar is de eerste praktische uitspraak- en intonatiegids voor het Nederlands. Hoe zeg je het en vooral hoe zeg je het goed? Daar komt techniek aan te pas. De soepele kaakval, het lenige lippenwerk, de trefzekere articulatie en een slimme, natuurlijke intonatie worden in Klink Klaar helder toegelicht en gebruiksvriendelijk gedemonstreerd. Leer je stem goed te gebruiken, het is een prachtig instrument.
 
Journalisten en mediamensen, politici en predikanten, acteurs en zangers, woordvoerders, logopedisten, advocaten, studenten, leraren, tolken, filologen en medeburgers van buitenlandse origine, ze doen er allen hun voordeel mee.
 
Deze vernieuwde editie is herwerkt en aangepast. Er zijn nieuwe oefeningen gemaakt en ook de website www.klinkklaaronline.be is geactualiseerd en uitgerust met een gloednieuwe opnamemodule. Met de unieke code in dit boek kun je naar de aangename stemmen luisteren die je op de website door de oefeningen gidsen. Werk online en leer de klanken te verankeren met de goede voorbeelden. Iedereen kan het leren!

Specificaties

ISBN13:9789002269325
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:Davidsfonds
Verschijningsdatum:14-9-2021
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Klink klaar