Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In de spiegel

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789021035055
Direct te downloaden

Samenvatting

In In de spiegel vraagt journalist en presentator Frénk van der Linden zijn collega’s naar hun allesbeslissende interview. Dat ene gesprek dat een grote of zelfs doorslaggevende invloed heeft gehad op de gedachten en gevoelswereld van de interviewers, op hun professioneel en persoonlijk handelen en wandelen.

Alle interviewers maken vroeg of laat een moment mee waarop een ontmoeting met een gesprekspartner hun kijk op het leven of de journalistiek verandert. Plots raken de woorden van de geïnterviewde een snaar die nog lang blijft natrillen. Soms is het een (levens)les. Frénk van der Linden vroeg collega’s een stuk te schrijven over dat bijzondere gesprek.

78 vakgenoten gingen de uitdaging aan en schreven een verhaal over een ontmoeting die hun persoonlijke of professionele leven een nieuwe dimensie gaf. Van Hanneke Groenteman, Joris Luyendijk, Astrid Joosten, Fokke Obbema, Jeroen Smit en Chazia Mourali tot Stefan Raatgever, Lara Billie Rense en Tim Hofman. Het leverde een rijke bundel op, waarin inspirerende inzichten, misstappen, hilarische ervaringen, trucs, spijtbetuigingen en ontroerende scènes elkaar afwisselen.

Specificaties

ISBN13:9789021035055
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:349
Uitgever:Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum:18-10-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In de spiegel