Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nooit meer een zelfhulpboek

Raw food for the mind

Gebonden Nederlands 2019 9789021415918
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Als alles om je heen wegvalt, waar hou jij je dan aan vast? Wat gebeurt er als een controlefreak de controle verliest? En tijd niet alle wonden heelt?

Dominique doet aan yoga, is soms mindful, slikt voedingssupplementen, probeert positief te denken, las honderden zelfhulpboeken en interviewde talloze goeroes. Het mag allemaal niet baten when the shit hits the fan.

Als ze in 2011 een hersenbloeding krijgt raakt ze haar houvast kwijt; het leven blijkt minder maakbaar dan ze dacht. Als ze een paar jaar later wordt gediagnosticeerd met epilepsie moet ze haar wereld- en zelfbeeld nog verder bijschaven.

'Nooit meer een zelfhulpboek' is het eerlijke en nuchtere verslag van haar zoektocht. Dominique heeft niet het licht gezien, is geen beter mens geworden en haar boek wordt niet aanbevolen door een bekende Nederlander.

Specificaties

ISBN13:9789021415918
Trefwoorden:geluk, controle, zelfhulp
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:184
Druk:1
Verschijningsdatum:5-2-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Nooit meer een zelfhulpboek - 'Je moet het lef maar hebben'
Peter Streefkerk | 25 februari 2020
De Nederlandse maar ook de internationale (management) boekensector draait voor een deel op de verkoop van zelfhulpboeken. In deze drukke, turbulente en onzekere tijden zijn mensen op zoek naar wijsheden die ze op weg kunnen helpen naar hun geluk, welzijn, geloof of iets anders.
Lees verder

Lezersrecensies

4.4 van de 5
14 stemmen
11
1
0
0
2

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

nieuws
Geen zelfhulpboek, maar een survivalboek
Bertrand Weegenaar 20 maart 2019 Bij een recente film werd de quote ‘De beste survivalfilm van de laatste jaren!’ gebruikt. De quote ‘Het beste survivalboek van de laatste jaren!’ past bij het recentste boek van Dominique Haijtema Nooit meer een zelfhulpboek.
interview
Dominique Haijtema: ‘Voor veel problemen is er geen quick fix’
Hans van der Klis 1 maart 2019 Voor haar werk als journalist las Dominique Haijtema honderden boeken over zakelijk en persoonlijk leiderschap. Maar toen zij enkele jaren geleden de diagnose epilepsie kreeg, begreep zij dat de wereld minder maakbaar is dan zij dacht. De zelfhulpboeken gingen de deur uit. Ze schreef een boek over haar nieuwe inzichten, Nooit meer een zelfhulpboek.
preview
Nooit meer een zelfhulpboek - Raw Food for the mind
Dominique Haijtema 18 februari 2019 Ik was jarenlang op zoek naar het succesrecept voor persoonlijk en zakelijk leiderschap. Hiervoor las ik talloze boeken, interviewde goeroes en bezocht cursussen. Ik zat op yoga, visualiseerde bestsellers en probeerde mindful te zijn.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nooit meer een zelfhulpboek