Hidde de Brabander
Boulangerie.
Geuren, kleuren, smaken en texturen - het ultieme handboek voor brood
Gebonden NL 2022 9789021584683Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
Samenvatting
Boulangerie. is het ultieme bakhandboek over de patisseriekant van brood van Hidde de Brabander, Meester Patissier, Chocolatier en - ijsbereider. Vol vakkennis over ingrediënten, deegontwikkeling, desem en gist, en met duidelijke stap-voor-stap basisrecepten voor luxebrood, gestoomd, gefrituurd of glutenvrij brood, viennoiserie en meer. De inspiratierecepten dagen uit en tonen de meester aan het werk. Voor iedereen die echt wil leren bakken.
Specificaties
ISBN13:9789021584683
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Uitgever:Kosmos Uitgevers
Verschijningsdatum:22-11-2022
Hoofdrubriek:Koken en eten
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan